2777
2789
عنوان

خیانت نامزدم

146 بازدید | 10 پست

بچه ها تو تایپکام هست من بخاطر خیانت نامزدم که پیامهاشو با یه پسر هم جنسگرا تو گوشیش دیدم و بخاطر پرخاشگری و بددلی و خساست و تاحدی مامانی بودنش دارم ازش جدا میشم،از وقتی که گفتم نمیخوام و با خانوادش یکی دوبار اومدن با مامانش و باباش که من مشکلاتو گفتمو گفتم نمیخوام رفت دیگه تو این دوماه حتی یه اس ام اس به من نزد یا کوچکترین کاری کنه گ از دلم دراره یعنی دوماه بیخبری کامل هیچی هیچیاوتا خبر ندارن ولی وکیل گرفتم اقدام کرده ولی هنوز برای اونا چیزی نرفته،تا ۲۷اسفند ک دیدم اظهارنامه ی عدم تمکین فرستاده واسم که ۱۰ روز فرصت داری بیای به این ادرس خونه وگرنه از مقام قضایی پیگیری میکنم منم وکیلم یه متن بهم داد رفتم اظهارنامه براش زدم که خونه پیش خونه ی پدرم در حد من میگیری با جهاز کامل و تالارم میگیری و مهریرم میدی چون من حق حبس دارم تا مهریه ندی نمیان سر زندگیم حالا از اونروز که این اظهارنانه رفته از روز اول عید شروع کرده پیام دادن ک من برات میجنگم دوری بسه به زندگیمون فکر کن و از این حرفا

به نظرتون از رو ترسشه؟بعد به نظرتون جوابشو بدم؟یا اصلا سینم نزنم ؟تا الان فقط سین زدم جواب ندادم

دیگه حتی سین هم نزن..

چنین ادمی ب درد زندگی نمیخوره

خودتو نجات بده

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

مراقب باش نکشونتت جایی و بعد کار دستت بده که نتونی حق حبستو استفاده کنی. گرچه بنظر من حرمت ها ریخته شده. خودت میدونی. شما تا عدم تمکین و طلاق و اینا پیش رفتید. ببین دلت باهاش یا نه. آخر کارتو الان ببین با منطق جلو برو نه احساس. اگه رفتید سر زندگی باید این اظهار نامه و اینا فراموش کنید. که سخته فراموش کردنش بنظرم و تلافی نخواهید کنید. بچه مامانی آدم پیر میکنه زمان بر هست ولی میتونی کم کم بهش بگی تو خانواده تشکیل دادی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شکاک هست نمیتونی درستش کنی. بعدم خودش یه چیزی هست که شکاک شده. یا تو بچگی چیزی دیده یا بزرگسالی خودش یکاری میکنی بنظرم البته که الان اینجوری شکاک هست. درو روت قفل نکنه و نخواد خانوادت و ببینی و... تمام جوانب در نظر بگیر. ما زنا با حرف خام میشیم. خیلی مراقب باش. 

شکاک هست نمیتونی درستش کنی. بعدم خودش یه چیزی هست که شکاک شده. یا تو بچگی چیزی دیده یا بزرگسالی خودش ...

دقیقا،خوب اخه هم تو گوشیش دیدم به یه پسر هم منس گرا پیام داده بود،هم تو یه گوشی دیگه تو کشوش بود دیدم تو یه فایل رمز دار کلی عکسهای انچنانی منشوری از خانونهای مختلف که چه براش فرستاده بودن چه خودش رفته بود خونه هاشون گرفته بود ازشون،و دقیقا خودش گفت حق نداری بری سوپر مارکت تنها من چمیدونم کی اون توعه یادمثلا یه کارت باید داشته باشیم مون بدون من قرار نیست جایی بری و کمکم داشت از اطرافیانم ایراد میگرفت ک این خوبه اون بده زن فلانی یقش باز بود یا خودش بهن اوکی داد فقط با دانادمون دست بدم بعد خودش بهم گفت گریم میگیره به دانادتون دست میدی بعد بغض کرده بود😑😐

مراقب باش نکشونتت جایی و بعد کار دستت بده که نتونی حق حبستو استفاده کنی. گرچه بنظر من حرمت ها ریخته ...

اره خانوادمم همینو میگن ،همه ی مشکلاتش به کنار پرخاشگری خیلی شدیدش اینکه یه بار دستشو اورد بزنه تو صورتم ولی نزد و اینکه اون پیامهارو دیدم تو گوشیش که به پسر هم جنس گرا زده بود اصلا نمیتونم حتی واسه حال و احوال بهش دست بدم چندشم میشه ازش 

نه دیوونه‌ای مگه

ولش کن از ترسشه اینجور مردا تا تقی به توقی میخوره عدم تمکین میزنن خاک برسرا میرن خیانت میکنن زنه میره به جا اینکه به گ.و.ه خوردن بیفتن میرن عدم تمکین میزنن تو که این همه همه چیز به نفع توعه جوابشو نده طلاقتو بگیر دختر