آشویتس مدیر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1371 عنوان شربت بیبی کولیک برای خواب کودک 19 ماهه خوبه یا نه | مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 22 پست خواب شبش خیلی کمه ولی کولیک هیچ وقت نداشت،این خوبه برای خواب بگیرم بخوابه زیاد؟ملاتونین دادم بی فایده بود یا دافع البلیات 1404/01/04 | 20:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jozsmi عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 3731 تنها چیزی ک برای خواب بچه های من تاثیر داشت قرص زیرزبانی واناتونین بود، واناتونین سه ، هر قرص رو چها ... سرخودمیدید؟
مایسا403 عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 8820 سرخودمیدید؟ با دکتر غدد مشورت کردم گفت هورمون خوابه و به طور طبیعی تو بدن هم ترشح میشه ضرر نداره، و بی خوابی ضررش خیلی بیشتر از داروهاس نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲
jozsmi عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 3731 با دکتر غدد مشورت کردم گفت هورمون خوابه و به طور طبیعی تو بدن هم ترشح میشه ضرر نداره، و بی خوابی ضرر ... یعنی میشه من به بچه هام بدم کوچیکه نوزاده.یکیش ده سال یکیش شش ویکیش هفت سالشه
آشویتس مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1371 عزیزم ببرش دکتر صد در صد آهن بدنش کمه منن دخترم کوچیک بود. امان تا ۵ صبح چشاش قرمز بود نمیخوابید برد ... قطره آهن بهش میدم اخه،شما هم قطره میدادین؟ یا دافع البلیات
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 22766 اخه شیر کم میخوره به زور بهش شیر میدم ،شبم بیدار میشه اصلا شیر نمیخوره بچه منم همینه کلافه شدم دوقلو هم هستن یکی خوب میخوابه اون یکی هممونو بدخواب میکنه یعنی بخاطر دندونه بنظرت؟ جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
آشویتس مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1371 بچه منم همینه کلافه شدم دوقلو هم هستن یکی خوب میخوابه اون یکی هممونو بدخواب میکنه یعنی بخاطر دندونه ... اره دندونشم هست ،لثه هاش که خیلییی میخاره مدام آب دهنش داره میریزه و دندوناشو به هم فشار میده یا دافع البلیات
اهوریی عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 3596 قطره آهن بهش میدم اخه،شما هم قطره میدادین؟ قطره آهن میدادم آره ولی از یک تایمی به بعد انگار هم دورش باید زیاد بشه هم مولتی ویتامین دیگه باید بخوره اگه مشهدی ببرش ناهید تفضلی مقدم بلوار پیروزی چقدر زندگی زیباتر میشود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم
مایسا403 عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 8820 یعنی میشه من به بچه هام بدم کوچیکه نوزاده.یکیش ده سال یکیش شش ویکیش هفت سالشه به نوزاده ندهولی اون چند ساله ها اشکالی نداره دوز سه باشه، واناتونین سه ، فقط یک چهارمِ یه دونه قرص، تا چند شب تا تایم خوابشون تنظیم بشه نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲