2777
2789

شست پام خیلی کج شده طوری که استخونش خیلی زده بیرون و از رو کفشم کامل میزنه بیرون 

خیلی درد میگیره 

کلی از این پد هایی که بین انگشت میزارن تا فاصله بندازه گرفتم اما اصلا فایده ای نداشته و بدترش کرده کفش تنگم اصلا پام توش نمیره که بخوام بپوشم دکتر میگه فقط عمل 

کف پامم صافه اینو خیلی بدترش میکنه

عملش سخته؟ چقد پول میخواد؟

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خیلی ۱۲۰ میلیون شمام شست پات کجه گلم؟

اره

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

شدیده؟دردم داری؟

ن درد نداره ولی کامل کجه جفتش

مال شما درد داره؟ بخاطر چی اینجوری میشه؟

ن درد نداره ولی کامل کجه جفتشمال شما درد داره؟ بخاطر چی اینجوری میشه؟

من میمیرم از دردش همین الان دارم تایپ میکنم میحوام گریه کنم بخدا

ارثیه برا من 

چن سالته گلم؟

من ۲۲ سالمه