2777
2789
عنوان

من برگشتم😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1259 بازدید | 91 پست
استارتر ختم صلوات ب حضرت زینب رو میگی چجوریه و چن روز باید بخونیم؟

نه گلم ۶۰ روز میخوایم سوره یس بخونیم.

صلوات به حضرت زینب اینجوریه که یکی از حاجت هات رو درنظرمیگیری ۱۰۰صلوات هدیه حضرت زینب میکنی۹۹تاشو میفرستی یکیشو نگه میداری بعد گرفتن حاجت میفرستی والله این هفته همه ی کارامو با این ختم راه انداختم قربون خانوم برم واقعا ردخور نداره برا هرچی گفتم حل شده

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ،منم هستم .چن نفر شدیم تا الان

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
سلام ،منم هستم .چن نفر شدیم تا الان

۱۳ نفرشدیم اگه ۶۰ نفر زیاده جور نشه ۴۰ نفر میشیم ۴۰ روز میخونیم برا روح شیخ نخودکی اینم میگن ردخور نداره

یه چن جا تبلیغ کن تا زودتر شروع کنیم،مصوصا پر بازدیدا

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
یه چن جا تبلیغ کن تا زودتر شروع کنیم،مصوصا پر بازدیدا

امروز که همه تاپیک ها لینک گذاشتم اگه میشه شماهم تاپیک پربازدید دیدی بذار

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1584634/من-برگشتم

امروز که همه تاپیک ها لینک گذاشتم اگه میشه شماهم تاپیک پربازدید دیدی بذار https://www.ninisite.com ...

گذاشتم عزیزم

منم به ختمی بگم که رد خور نداره ب مدت چهل روز یس یا الرحمن یا صلوات و ...هدیه به شهدای گمنام من چندین بار برا حاجات بزرگی مثل ازدواج و خونه خریدن سر چهل روز نتیجه گرفتم.التماس دعا.

زندگی به من آموخت که هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ...