2777
2789
عنوان

وضع مالی

169 بازدید | 9 پست

من یه دختر17سالم پدرم وضع مالی نسبتا خوبی داره ولی جلو فامیل خودشو فقیر میگیره مثلا حاضر نیست ماشینشو عوض کنه حاضر نیست حتی یه گوشی خوب برا خودش بگیره میگه یه ملکی دارن ارث پدریع هست اگه بفهمن من دارم دیگه رحم نمیکنن کله فامیل ما پولدارن واسه من فقط مشکل درست میکنه با این رفتاراش خسته شدم هر چی بهش میگم میگه یدفعه همه چیو عوض میکنیم 😭

نمیدونم چرا اصلا فک نمیکنه منم بزرگ شدم دو سال دیگه اگه بخام ازدواج کنم همه اینا رو میزنه تو سرم 

جلو فامیل همیشه احساس کمبود دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تمام فکرت روی ادامه تحصیل و زبان و مهارت و بس شخصیت به مدل گوشی نیست به طرز برخورد و منش و آدابه

عقل ادمیزاد تو چششه من جز درسخوندن هیچکاری نکردم تمام این سالها ولی الان که چشمامو باز میکنم میبینم مردم بخاطر پول چطور جلو یکی دولا راست میشن 

فکر نکن زمان شما دیگ کسی زن نمیگیره حداقل با این تشریفات

😂😂اصلا مسله ازدواج نیست اگه با یکی بحثم شد طعنه نزنه سرم که شما فلان .. 

خیلیا میبنم دوست دارن خوار ذلیل بودنمونو ببینن از این میسوزم فکر کزدی بخاطر شوهر کردن دارم این حرفا رو میزنم