همه هم سن هام شوهرتون خونه و ماشین و موتور دارن شوهر من هیجی نداره نه قیافه پول نه ماشین و نه خونه داره وقتی بقیه رو مقایسه میکنم با خودم من از اونا خوشگل ترم مهربون ترم ولی هیچی ندارم حتی شوهرم یه کار درست درمون نداره مجبور شدم باهاش ازدواج کنم و یه ازدواج زوری و سنتی بود همش گریه میکنم😭
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
تو یه بازنده هستی چون توی ذهنت باخت رو قبول کردی.اولین کارت اینکه اروم باش.بعدش بشین با چن نفر ادم موفق مشورت کن راه حل بدن برای کار و درامد.یادت باشه زبون و نحوه ی استفاده ازش بزرگترین ثروته.