aramsham مدیر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 2922 عنوان ضایعم کرد | مشاهده متن کامل بحث + 1278 بازدید | 64 پست پسره خوشگل و دوست داشتنیِ تلخ مثلا چی میشد ضایعم نمیکردی😑بعد من گفتم چون پارسال تبریک گفته زشته من امسال برم بگم اییییششششوایسید الان شات میزارم یه دونه صلوات بفرستین بهش برسم🥺❤️ 1404/01/04 | 17:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نانا_فرفری عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 4586 حالا بهش نگو گاو😑😂ولی خب خیلی بهم برخورد عزیزمم برداشته رسما خیلی ببخشیدا شمارو قهوه ای کرده گاو نیست پس چیه؟شما شعور و مرام خودتون و نشون داد تبریک گفتید اون گفته پیام نده هرجا دیدی منو برام یه صلوات میفرستی!؟💗
shiningstarr عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 4034 الان دیر نیس؟ بلاک کرده بود سر دعوای قبلی بعد نگاه کردم دیدم در اورده تبریک گفتم کی پیام دادی ؟
aramsham مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 2922 کی پیام دادی ؟ دیروز خیلی دیره بنظرم یه دونه صلوات بفرستین بهش برسم🥺❤️
aramsham مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 2922 عزیزمم برداشته رسما خیلی ببخشیدا شمارو قهوه ای کرده گاو نیست پس چیه؟شما شعور و مرام خودتون و نشون دا ... چی بگم والا یه دونه صلوات بفرستین بهش برسم🥺❤️
aramsham مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 2922 بهش اگه از نزدیک دیدین بگید این برا تو هست بعد تا خواست بگیره بگید نه مال خودمه یا تو سیزده به در پی ... نمیبینمش نه بابا همینجوریشرو هواست حالا بیا ثابت کن دروغ سیزده بود یه دونه صلوات بفرستین بهش برسم🥺❤️
گیرهمو عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 3576 نمیبینمش نه بابا همینجوریشرو هواست حالا بیا ثابت کن دروغ سیزده بود حیف شد پس عاشق رنگ قرمز پر رنگ
shiningstarr عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 4034 دیروز خیلی دیره بنظرم پ ولش ولی خب ببین ری اکشن خودش چیه ببین پیام میده یا ن بعد اگه خواستی بلاکش کن بازم شما اخلاقشو بهتر میدونی
aramsham مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 2922 حیف شد پس دیروز کلا پشمام ریخت آخه هرچیم که باشه اصلا من دشمن خونیش ولی وقتی من تبریک گفتم که نباید ضایعم کنه حداقل به حرمت همون روزایی که بهش احترام گذاشتم و ضایعش نکرم یه دونه صلوات بفرستین بهش برسم🥺❤️
aramsham مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 2922 پ ولش ولی خب ببین ری اکشن خودش چیه ببین پیام میده یا ن بعد اگه خواستی بلاکش کن بازم شما اخلاقشو بهتر ... پیام نمیده فعلا مطمئنم خب بلاکش کنم ک بی احترامیه من نمیتونم بیشعور باشم یه دونه صلوات بفرستین بهش برسم🥺❤️
گیرهمو عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 3576 دیروز کلا پشمام ریخت آخه هرچیم که باشه اصلا من دشمن خونیش ولی وقتی من تبریک گفتم که نباید ضایعم کنه ... خوبه حد اقل قهوه ایش نکردی تو تبریک باید تشکر کنه و اون هم تبریک بگه عاشق رنگ قرمز پر رنگ
aramsham مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 2922 خوبه حد اقل قهوه ایش نکردی تو تبریک باید تشکر کنه و اون هم تبریک بگه همین بعد ی سوال برام پیش اومد چرا همون لحظه نگفت دقت کنید بین پیاماش چند دقیقه فاصله هست یه دونه صلوات بفرستین بهش برسم🥺❤️
آشتالو عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 4177 هعییییی چی بگم والا واسش بنویس ببخش که آدم حسابت کردم گذشته یادم رفته بود که ادم نیستی 😁
aramsham مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 2922 واسش بنویس ببخش که آدم حسابت کردم گذشته یادم رفته بود که ادم نیستی 😁 این پیاما مال دیروز ساعت ۳ هست الان بگم ضایع نیست؟ یه دونه صلوات بفرستین بهش برسم🥺❤️
۹۰_tina_ عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 2461 من بودم میگفتم بهش اسکل مگه چی بهت گفتم هوا برت داشت فقط یه تبریک بود که واسه همه فرستادم رندوم حالا تو یه فکر دیگ ای کردی به کناربعدشم بلاکش میکردم
aramsham مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 2922 من بودم میگفتم بهش اسکل مگه چی بهت گفتم هوا برت داشت فقط یه تبریک بود که واسه همه فرستادم رندوم حالا ... یکی از کاربرا اینو پیشنهاد داد ببخش که آدم حسابت کردم گذشته یادم رفته بود که ادم نیستی 😁پیاما مال دیروز ساعت ۳ زشت نیست الان اینو بگم و بلاک کنم؟ یه دونه صلوات بفرستین بهش برسم🥺❤️