2789
عنوان

رژیم پسرزایی

460 بازدید | 21 پست

اول بگم که من خودم پسر دارم این سوال ابجیمه آیا تو این رژیم نباید فرنی اینام بخورن؟یا مثلا آش دوغ یا اش ماست اینا؟ کلا منظورم اینه لبنیاتی ک پخته شدن وتو غذام هستن نباید بخورن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره شوهرش خیای دوست داره اما ای وی افم نمیکنه

ببین عزیزم من نمیدونم کدوم دکتری این حرف را زده ولی بعید میدونم متخصص باشه، حتما ماما بوده یا عطاری.

ببین کسی که با رژیم پسر دار یا دختردار شده خدا میخواسته بهش بده ربطی به رژیم نداشته.

رژیم فقط اعصاب اون زن و مرد را خورد میکنه و ویتامینهای بدنشون میاد پایین

ببین عزیزم من نمیدونم کدوم دکتری این حرف را زده ولی بعید میدونم متخصص باشه، حتما ماما بوده یا عطاری. ...

جدا؟دکتر زنان داده بهش رژیمو اینم طفلی دوماهه زندگی کوفتش شده امشب شام خونه منه هرچی میخوام بپزم میگه ما نمیتونیم بخوریم 

اره نباید

این خیلی دلش ب این رژیم خوشه شوهرش خیلی دوست داره سر دخترش افسرده شده بود ولی الان عاشقه دخترشه ولی بازم دوس داره حتما ی پسر داشته باشه ابجیمم میگه من اینو بیارم دیگه بچه نمیخوام واسه این دلش میخواد پسرشه

جدا؟دکتر زنان داده بهش رژیمو اینم طفلی دوماهه زندگی کوفتش شده امشب شام خونه منه هرچی میخوام بپزم میگ ...

واقعا تعجب کردم دکتر زنان بهش رژیم داده، متخصصا کار خودشون را خراب نمیکنند، برای ماما فرقی نداره ولی متخصص این پیشنهاد را نمیده.

انشاالله که خواست خدا و خواست خواهرتون یکی باشه🌺