2789
عنوان

واکسن ۲ماهگی

628 بازدید | 6 پست

سلام فردا وقت واکسن ۲ماهگی  پسرمه ....

خیلی استرس دارم اخه رفلاکس شدید  هم داره می ترسم آستامینوفن هم بیاره بالا توروخدا بگید چیکارکنم زیاد درد نکنه وای نکنه کلافه ام

عزیزم واکسن دو و چهارماهگی سبکه

نگران نباش

نیم ساعت قبل از رفتن بهش دوبرابر وزنش قطره استامینوفن بده

هر چهارساعت هم تمدید کن

طوری نمیشه

نترس

جای واکسن رو هم ویکس بزن

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هيچي

واكسن كه واجبه بالاخره

قطره استامينوفن خوش طعم بگير از داروخانه از نيم ساعت قبل از واكسنش بهش بده.بهداشت واسه همه واكسنا به من گفت اين كارو كردم.بعدش كه واكسنش رو زد از سه ساعت بعدش كمپرس سرد رو پاش بذار البته اگه اجازه داد اكثرشون نميذارن دس به پاشون بزني دردشون مياد

قطره استامينوفنم هر شش ساعت بده

ديگه گريه و ناراحتي داره ولي ايشالا زود خوب ميشه نگران نباش استرس هم نكش

خيلي از بچه ها با واكسن مشكل ندارن

عزیزم استرس نداشته باش فقط به توصیه هایی که بهداشت میکنه خوب عمل کن اگه میدونی استامینوفن نمیتونه بخوره اونجا بگو راهنماییت کنن شاید بگن از شیاف استفاده کنی ولی سر خود استفاده نکن حتما بپرس ۲۴ ساعت اول حوله سرد باید بزاری من دو تا حوله کوچیک تو پلاستیک میذاشتم تو فیریزر نوبتی میذاشتم ۲۴ ساعت دوم هم.حوله گرم بزار رو پاش تا اونجایی که اطلاع داشتم گفتم  ایشالاه که نینیت زودی خوب بشه اذیت نشه

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

واکسن دو ماهگی برای پسر من خیلی راحت بود اصلن اذیتم نکرد.پسر منم رفلاکس شدید داره.ولی امان از چهار ماهگی واکسن چهارماهگی پوستمو کند طوری که برای شش ماهگیش دست و پام میلرزید ببرمش.ولی خدارو شکر شش ماهگیشم خوب بودش.نگران نباش کلن سختی واکسن دو روزه