2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=376454721]ببین گلم من اصلا گاز تمیز نمیکنم مگه کمر برا ادم میمونه ی ساعت وایسی پای گاز تمیز ک ...

چ خبره مگه بزرگ فامیلید؟

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
من اگه از خونم عکس بدم ببینی یه چند تا چیز به زندگی منم میگی دیشب از شهرستان برگشتیم چمدون سبد دوتا ...

اصلا کثیفی میبینم دلم میخواد حمله کنم ب اهل خونه هرچی کارکنی بازم هست کلفتام انقد کار نمیکنن

..

خانواده شوهر منم مردن نمیان گم شن برن تموم شه با خود شوهرمم از صب تا شب دعوا داریم همین الان سر سفره ظرف بچمو کوبید زمین هزار تیکه شد .دستش بشکنه الهی.انقد عصبی شدم حالت سکته بهم دس داد

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
اگه محبت نخایم باید کیو ببینیم 😃

باید بمونید خونتون هیچ جا نرید 

یا بچتون اروم و مودب باشه که باعث سردرد یا دچار قربون صدقه های خاله 😐 نشه

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

حتما تعدادتون زیاده 

هر کس  کثیف کرد بگو خودش تمیز کنه 

مخصوصا بچه ها 

تا یاد بگیرن نریزن

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

2790
2778
2791
2779
2792