2777
2789

ای بابا چرا حالی نمیشین 

تو اون تاپیک گفتن با یه کابری دیگه اومده از خودش یه همون مونا تعریف کرده

دیگه  اینم  توضیح زیاد میخاد

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو ماشینم و از تل گرام بهم خبر دادن درموردم دارن حرفرمیزنن اصلا این بحثا نبوده چی میگید شما دوسا ...

منکه نفهمیدم موضوع چیه😥😥😥

خودت بگو چی شده؟

شمارومیگن؟

خبری آمد خبری در راه است.سرخوش آن دل که از آن آگاه است.شاید این جمعه بیاید شاید.پرده از چهره گشاید شاید...مهدی جان🌹🌹🌹🌹
ای بابا چرا حالی نمیشین  تو اون تاپیک گفتن با یه کابری دیگه اومده از خودش یه همون مونا تعریف ک ...

ریلکس ریلکس ریلکستر😁

حالی نمیشین یعنی چی😐

خبری آمد خبری در راه است.سرخوش آن دل که از آن آگاه است.شاید این جمعه بیاید شاید.پرده از چهره گشاید شاید...مهدی جان🌹🌹🌹🌹
ولله منم تو اون تاپیک خوندم 

عزیزم این چبزارو نشر نده ی عده حسود و کینه توز این اراجیفارو میگن میخان یکیو خراب کنن 

خسته ام نمیشن از این کار واقعا متاسفم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من تو ماشینم و از تل گرام بهم خبر دادن درموردم دارن حرفرمیزنن اصلا این بحثا نبوده چی میگید شما دوسا ...

والا ما هم هنگیم مونا😤😤😤

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
ولله منم تو اون تاپیک خوندم  

هر خونده ای رو ک نباید پخش کنی ...بدتر سوء تفاهم ایجاد میشه😓😓

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

خورشید خانم اگه شما هم جای من بودین همین رو میگفتین 

😥😥

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده