2777
2789

آخه سارا جان  یبار لو رفت 

با یه کاربری دیگه اومد  میگفت  مونا خیلی خوشتیپه 

خلاصه لو رفت 

من خودم کرمانشاهی هستم 

آبرو واسمون نذاشت😂😂😂

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گیسو من خیییییلی دلم میخواد ببینمت میشه عکست بزاری؟ البته تو این تاپیک هیچکدومتونو ندیدما بی هوا اومدم صفحه 10 دیدم گیسو هم هس

لبخند بزن 😊بخاطر چیزایی که داری خوشحال باش😀
بذار ببینن بچه هاشون خوشگل بشه😐 چشماشو😍

عزیزم😍

لطف داری😘

اینجوریام نیست

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
آخه سارا جان  یبار لو رفت  با یه کاربری دیگه اومد  میگفت  مونا خیلی خوشتیپه&nbs ...

کی لو رفت؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
چشمات

من الان عکس چشمم رو میزارم ارایشش رو پیدا کن باشه😁

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
گیسو من خیییییلی دلم میخواد ببینمت میشه عکست بزاری؟ البته تو این تاپیک هیچکدومتونو ندیدما بی هوا اوم ...

عزیزم ببخشید گفتم به بقیه اینجا عنوانش عکس بازیه عکس نذارم بهتره😘😘

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

گیسو من میترسم 

الان میاد منو میبینه 

میگه تو چی گفتی😢

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده