2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو فامیل ما که هیچکار نکرده باشن یه چند سی سی ژلو به لباشون تزریق کردن😒 مماغ عملیم تا دلت بخاد مدی ...

فامیل ما بد میدونن خداشاهده میخوام برم دندونام رو ارتودنسی کنم خرگوشی همه صد بار جلوم عوق زدن که اه متنفریم از سیم که رو دندون باشه😑

عقب افتادن😆

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
گیسو جون من عکستو بزار به آرزوم برسم😆😆😆

چه آرزوی رده پایینی..حالا انگار من کیم😂😂😂اینجا نه با عنوان عکس😈😈😈

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
بابا اين گوشي يه چي مينويسي او هر چي خاست مينويسه😂

یعنی آبروتو بردیما..چقد ما بدیم 😑😑😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

خب حالا بدون ارایش بزارین

منظورم از بدون ارایش ارایش ملیح نیستا کلا بدون هیچ گونه مواد افزودنی😁

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
فامیل ما بد میدونن خداشاهده میخوام برم دندونام دو ارتودنسی کنم خرگوشی همه صد بار جلوم عوق زدن که اه ...

عقب مونده چیه دختر اصل اورژینالن!

عقب مونده منم یدونه عکس با ارایش ندارم به ستاره نشون بدم 😅😅

راستی چطوری عشقم کم پهنا شدی نیستی اصلا

بفرمایید یه   فنجون خبررر داااغ😊😊