2777
2789
عنوان

شوهرم سرمو کوبید به دیوار😭😭😭

674 بازدید | 40 پست

نتونسم با کاربری خودم تاپیک بزنم چون همیشه از شوهرم تعریف کرده بودم

شوهر من تا وقتی عصبانی نشده بهترین ادم روی کره زمینه

هم خرج میکنه برام هم خیلی محبت میکنه

هم اهل سفره و به خانوادم خیلی احترام میزاره

اما وای به روزی که عصبی بشه

همیشه عصبانی که میشد فقط حرفای خیلی ناجوری میزد

اما دیشب یهو حمله کرد سمتم داشت رو زمین میکشوندم

بلند شدم هولم داد سرم خورد به چارچوب در شدیدا باد کرده و درد میکنه

منم محکم با لگد زدمش کل بدنشو چنگ زدم

بهم گفت ح.روم لقمه هی میگفت ایشالا بمیری

و جالب اینجاس من هیچکاری نکرده بودم فقط گفتم واقعا بی مصرفی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی شده یکی درمیون باشوهراتون دعواکردیدهرتایپکی میریم دعوازن وشوهریه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

دعوا سر چی بود

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

شمام حرف خوبی نزدی

🙃🤗😘😛😂😀😁😆😇🥰😅🤣😂🤩😍🥰😇😊😉🙃🙂😘😗☺️😚😙🥲🥲😋😛🤔🤫🤭🤗🤑😝🤪😜🤐🤨😐😑😶😶‍🌫️😒🤤😪😔😌🤥😮‍💨😬🙄😴😷🤒🤕🤢🤮🤧🥵🥸🥳🤠🤯😵‍💫😵😵🥴🥶😎🤓🧐😕😟🙁☹️😮😯😲😳🥺😦😧😨😰😓😞😣😖😱😭😢😥😩😫🥱😤😡😠🤬😀😃😄😁😆😅🤣😂🤩

😔

پس من پاس میدم به خودشون و میگم این ها افکار شماست نه واقعیت من😂😂میتونید بگید بدون اینکه من ناراحت شم😊☺️افکار تو افکار توعه افکار من افکار من.. من مستقل از تو میتونم فکر کنم باورها و ارزش های متفاوتی دارم انتقاد تو از شخصیت و رفتار من چیزیو تغییر نمیده چون من اصلا قرار نیست عمل کنم بهش واکنشی نشون بدم میزارم انتقاد کنی راحت باشی ولی من عبور میکنم و اون که خودم میدونم درسته درونی سازی میکنم😉😉😉حالا بگو و ببین چطور با نفس عمیق و ارامش و بی تفاوتی رد میشم مبزارم پای قضاوت گری تو انسان سالم قضاوت و پرخاشگری نداره اگر قرار بر قضاوت باشه خداوند تنها قضاوت کننده هست.. و ازونجایی که تو عقل و اگاهی منو نداری پس انتقاد پذیرفته نیست بی تفاوت هستم 🤕

حتما برو دکتر 

از وقتی سرتو کوبیده حالت تهوع نداری ؟

یه کاری کن دیگه تکرار نکنه و درس عبرت شه واسش

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

همون لحظه که دعوا کردیم مامانمینا جلو دربودن زنگو زدن

نمیدونین با چه حالی سعی کردم خودمو جمعو جور کنم که فقط نفهمن

چون افطار دعوت بودن

همش چشمام پر میشد میرفتم اشپزخونه

هی الکی میخندیدم که شک نکنن

خیلی دلم به حال خودم سوخت دیشب