2777
2789
عنوان

زرد چوبه و روغن زیتون برا بواسیر خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 3966 بازدید | 21 پست
اخه از چند نفر شنیدم ک اونام مثل من بوده و گفتن بعدا بزرگ تر و دردناک شده براشون دکتر هم متاسفانه ن ...

غلط کرده ن گفتن من ۲۰سال دارم هر آت و آشغالی و زدن که اونجور شده ..منم بعد زایمان دچارش شدم اوایل همراه درد شدید سوزش دفع داشتم دکتر پماد و اینا داد  بمرور بیرون زدگی بیشتر شد ولی اصلا نه درد داشتم نه بگم بزرگتر شده..یه گوشت باریک آویزون ..خواهرمم داره ..ولی ندیدم بگه بزرگتر شده یا دردناکه ..

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

غلط کرده ن گفتن من ۲۰سال دارم هر آت و آشغالی و زدن که اونجور شده ..منم بعد زایمان دچارش شدم اوایل هم ...

خیلی ممنون من سنم کمه بعد  ازدواجم نکردم خیلی می ترسیدم ک بزرگ تر بشه یا منجرب عمل بشه. همین ک بیرون زدگیش زیاد نشه بخدا راضیم  از دو روز پیش کم مونده از استرس بمیذم انقد ترسیدم ک بزرگ تر بشه. 

اگه اینو می خونی برام دعا کن مشکلم حل بشه محتاجم ب دعا تک تک تون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه از چند نفر شنیدم ک اونام مثل من بوده و گفتن بعدا بزرگ تر و دردناک شده براشون دکتر هم متاسفانه ن ...

بواسیر داخلی داریم و بواسیر خارجی 

که درجه بندی از ۱ تا ۴ داره 

درجه بندی ۱ تا ۲ مشکلی نداره و می شه کنترلش کرد اما درجه سه و چهار باید عمل کرد

بواسیر خارجی در اطراف مقعد دیده می شه - بواسیر داخلی باید کلونوسکوپی بشین

خجالت رو بذارین کنار 

این مساله تقریبا برای ۵۰ درصد ادمها رخ میده و خجالت نداره

چون هرچه به تاخیر بندازین آسیب هاش شدید تر می شه

وقتی نوع مریضی مشخص شد 

می تونین با تغییر سبک زندگی اون بیماری رو کنترل یا سرعت پیشرفتش رو کم کنید. 

خیلی ممنون من سنم کمه بعد ازدواجم نکردم خیلی می ترسیدم ک بزرگ تر بشه یا منجرب عمل بشه. همین ک بیرون ...

نه گلم بیخود استرس نگیر ..خودت میگی یبوست نداری ..دلیل اصلی یبوسته  وتو مشکلی نداری تو این زمینه .اون تغییر نمیکنه  ..خیالت راحت ..امیدوارم هیچوقتم یبوست نگیری 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

بواسیر داخلی داریم و بواسیر خارجی که درجه بندی از ۱ تا ۴ داره درجه بندی ۱ تا ۲ مشکلی نداره و می شه ک ...

مسئله خجالتش نیست کلا. عمل ب هیچ عنوان نمی تونم انجام بدم برا اینه. میخوام ی جوری پیش گیری کنم. ک ب عمل نکشه چون. اصلا نمیتونم عمل کنم

ی سریال دیدم میگن موقع دفع میاد بیرون بعد میره داخل یعنی انقد بزرگ ک معلومه براشون چطور می فهمن ک میاد بیرون 

اگه اینو می خونی برام دعا کن مشکلم حل بشه محتاجم ب دعا تک تک تون

مسئله خجالتش نیست کلا. عمل ب هیچ عنوان نمی تونم انجام بدم برا اینه. میخوام ی جوری پیش گیری کنم. ک ب ...

وقتی میاد بیرون و خودش بر می گرده درجه سه هست  . درجه ۴ باید با دست انتقال بدی داخل مقعد 

وقتی بواسیر داشته باشی خونریزی داری، سوزش داری، یا خارش داری، یا مدفوع باریک می شه.  اینا علائمش هستن 

اگه نداری رعایت کن 

سعی کن یبوست و اسهال نشی 

روزانه ۸ تا ۱۰ لیوان آب بخور، حس دفع داشتی برو دستشویی، وسایل سنگین برندار، ورزش سبک انجام بده یا پیاده روی، بعد هر یک ساعت نشستن یا ایستادن تغییر وضعیت انجام بده.

اینا رو رعایت کنی می تونی امیدوار باشی که اذیتت نمی کنه

و به نوعی مدارا می کنی باهاش 

مسئله خجالتش نیست کلا. عمل ب هیچ عنوان نمی تونم انجام بدم برا اینه. میخوام ی جوری پیش گیری کنم. ک ب ...

عمل هم مثل قدیما نیست

با لیزر انجام می شه

نیم ساعت تا یک ساعت زمان میبره

به مرور خوب می شی