عزززیزممن قبلا تاپیکای شمارودیدم ..ولی شما اول برو معاینه جای جراح ..تو حتی نمیدونی این زخم دقیقا کجاست وچیه..یعنی خودت نمیتونی بفهمی بچه که نیستی انگشتت و چرب کن مقعدت اون زخم و چک کن با انگشت اون زخم و بده داخل اگه رفت داخل مقعد حتما بواسیر یا هموروییده ولی اگه زخم و چک کردی دیدی نه کنار مقعد زده اون اصلا بواسیر اینا نیست ...زخمای دیگه هم هست که بصورت برآمده همون محدوده بوجود میاد ..تو دنبال درمان چیزی تو مجازی هستی که نمیدونی چی هست ..مگه میشه بواسیر باشه و درد ووخارش یا سوزش هیچی نداشته باشی ..یعنی از وقتی که فهمیدی هیچ دردی خونریزی نداشتی ؟؟
به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀
عزززیزممن قبلا تاپیکای شمارودیدم ..ولی شما اول برو معاینه جای جراح ..تو حتی نمیدونی این زخم دقیقا ک ...
ن قبلا. چند ماه پیش یکم یبوست داشته ک الان حتی اونم ندارم و درد و خونریزی هم نداشتم البته اون موقع ک یبوست داشتم ی چند باری درد داشتم ولی خب چیزی بیرون نزده بود اون موقع و بعدم ک کلا یبوست نداشتم این کاری ک میگی هم کردم و. ب داخل نمیده ی تیکه اس رو لبه ای اون. گفتم حتی نگاه کنن برام. گفتن شبیه اینه ک بیرون باشه نمیدونم والا دقیق ک نمیتونم ببینم خودم خارش هم فک کنم ی بار یا دوبار خیلی وقت پیش در حد یکی الی دو ثانیه شاید بوده باشه ولی خب عکسا نت و می بینم ی جورایی شبیه همونه
اگه اینو می خونی برام دعا کن مشکلم حل بشه محتاجم ب دعا تک تک تون
ن قبلا. چند ماه پیش یکم یبوست داشته ک الان حتی اونم ندارم و درد و خونریزی هم نداشتم البته اون موقع ک ...
عزیزم احتمال میدم مال شما بیرون مقعده ..بواسیر و همورویید قشنگ از داخل میاد بیرون و با انگشت که فشار میدی کامل میره داخل ولی بیرون زدگی زیاد باشه باز میاد بیرون ..من خودم پیش جراح رفتم معاینه شدم .حتما برو یه معاینه ی ساده س ..جدی بگیر ..چیز دیگه نباشه خدای نکرده ..هرچیزی اینجا میگن نمال روش ..اگه حساسیت بده میخوای چیکار کنی ..موقت هیچی نزن موقع دفع با صابون بدون عطر بشور و کامل خشک کن ...سر فرصتم برو دکتر ببینه ..معلوم بشه چیه دارو میده بهت
به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀
عزیزم احتمال میدم مال شما بیرون مقعده ..بواسیر و همورویید قشنگ از داخل میاد بیرون و با انگشت که فشا ...
اخه از چند نفر شنیدم ک اونام مثل من بوده و گفتن بعدا بزرگ تر و دردناک شده براشون دکتر هم متاسفانه ن دیگه روم میشه برم ن دلم میخواد چون هم میترسم و هم ی استرسی نسبت بهش. رفته تو جونم و دکتر خوبم پیدا نمیشه شهرم باید برم ی شهر دبگه شهرستانم من. و اینجوری خیلی اذیت میشم و فعلا شرایط ندارم گفتم شاید کوچیک مال من اوایلش باشه بتونم درست کنم با پمادی دارویی چیزی و بعدش با رعایت اینکه یبوست نداشته باشم خوب بشه و بر نگرده
اگه اینو می خونی برام دعا کن مشکلم حل بشه محتاجم ب دعا تک تک تون