2777
2789
عنوان

قلبم درد میکنه

156 بازدید | 12 پست

سحری بلند شدم وضو گرفتم وقتی نماز میخوندم، سجده که کردم قلبم درد گرفت و یه نیم ساعت درد میکرد بعد خوب شد، الانم همون حسو دارم، توی بچگی هم دکتر گفته بود ضربان قلبم یکم تندتر میزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آرامش سکوت نفس عمیق بکش

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

یعنی دردش عصبی؟؟؟

حرص جوش استرس دلشوره خواب بد 

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

ریفلاکس معده هم میتونه باشه؟؟؟

ممکنه 

نفس عمیق بکش مدیتیشن کن ‌تمام بدن رو ریلکس کن آروم میشی.

اگه عصبی شدی و استرس داری خشم داری اینها واکنش بدنت به اون عصبانیت و خشمه که برون ریزی کرده که حواست به خودت باشه

یه نکته مهم دیگه 

بیشتر مردم ایران افتادگی دریچه میترال رو دارن که خطری نیست .