۹۰۰ تومن دادم خریدم .گذاشتنش راحته در آوردنش یکم سخته که خوب مشکل نیس ولی من وقتی میزارم دل درد میگیرم سری اول اینجوری نبود جدیدا اینطوری شدم بنظرتون از چیه خیلی وحشتناک درد میگیره فشار میده اذیتم میکنه .دفعه اول اصلا حسش نمیکردم . بعد یه سوال این ادمو گشاد نمیکنه حس میکنم باز میشه بد میشه 😐 شما هم این مشکلو دارین
نامه ای از من به تو:آدمی که یک بار رفته، دوباره ام میتونه بره.آدمی که یک بار خیانت کرده، دوباره ام می تونه بکنه.کسی که ۱ هفته میتونه ازت بیخبر بمونه، تا ابد هممیتونه بمونه.کسی که یبار پشتتو خالی کرده، دوباره ام انجامش میده.هرکسی یه بار بتونه یکاریو بکنه، دوباره ام میتونه انجامش بده چون راهشو یاد گرفته.انقدر احمق نباش.انقدر آدمارو نبخش و بهشون فرصت نده :)با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمیخوری!حرف میزنه و عمل میکنه،اصالت داره، خیانت نمیکنه!کنارش پیشرفت میکنی،حرمت بلده و پا پس نمیکشه،زخم نمیزنه، عقده نداره، مرهم میشه، رفیق میشه، یار میشه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چهطوری باهاش رفتار میکنی اهمیت نمیده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشمهایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سالها باهاتون موندگاره؛عاشق چشمهایی بشین که سیره ... همه که قرار نیست به آرزو هاشون برسن یسری ها هم مثل من حسرت خیلی چیزا تو دلشونه کاربری دست دو نفره منو خواهرم پس اگه دوتا تاپیک کاملا متفاوت از هم دیدین تعجب نکنین
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ته کاپو فشار بده مثل نیشگون گرفتن، بذار خلاء تخلیه بشه بعد درش بیار
اگرم دل درد داری باید از نظر عفونت چک بشی ، چه بسا این روش در اوردنی که پیش گرفتی خودش باعث دل درده
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من تصورشم برام وحشتناکه یه چیزی پلاستیکی ساعتها تو بدنم باشه،الان گفتی زیر دل منم تیر کشید والا
سیلیکون بسیار نرم و ارتجاعی هست جنسش
اصن حس نمیشه که بخواد درد بگیره
ساعت و انگشتر رو شما شاید کمی حس کنی
اینو اصلا حس نمیکنی
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
برای سه هفته دیگه سزارین میشم . نمیدونم بخرم برا کثیف کاری بعد سزارین مثلا بعد یه هفته شروع کنم است ...
اگه دکترتون اوکی میده بخرین
باید دید بعد زایمان مصرفش ممنوعیت داره یا نه
راستی من نه دیدم ونه استفاده کردمچجوریه اصلامن پوستم خیلی حساسه همش موقع برداشتن نواربهداشتی انقدجاش ...
سرچ کنی عکساش میاد
یه فنجون کوچیکه که میره داخل واژن
بسته به شدت خونریزی بین ۱ تا نهایتا ۸ ساعت باید خالی و شسته بشه و دوباره بذاری
تا ده سال اگه خوب مراقبت کنی قابل استفاده ست
قیمتش هم باید بگردی دنبالش از ۱ تومن استارت میخوره