2777
2789
عنوان

سوغاتی بیارم واسه قوم شوهر

131 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها ما و خانواده شوهرم اصفهان زندگی میکنیم 

پارسال عید خواهر شوهرم اینا رفتن عسلویه یه هفته اونجا بودن مسافرت، واسه من یه شال و واسه همسرم هم یه پیرهن آوردن 

جاریم هم رفته بود قشم اونم یه ریمل آورد فقد واسه من و خواهر شوهرم

حالا من و همسرم با چند تا از دوستای متاهلش میخایم یه روز بریم کاشان و برگردیم 

یعنی صبح حرکت کنیم و شب برگردیم 

بنظرتون لازمه سوغاتی چیزی بگیرم یا چون کوتاهه مسافرت حساب نمیشه لازم نیست چیزی بگیرم؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لازم نیست چون سفر تون کوتاه اگه دو هفته میرفتین سوغاتی بگیر این جزو سفر نیست گردشگی حساب میشه

چه چیزایی میگید خدایی 

مسافرت تو عید،،، مسافرته دیگه،،، حالا چه دو روز چه ده روز،،، 

بره بگه چون من دوروز رفتم سوغاتی نیاوردم 

چون شما یه هفته رفتید سوغاتی برام باید میاوردید 

حالا چندتا سوغاتی به کجا برمبخوره

چه چیزایی میگید خدایی مسافرت تو عید،،، مسافرته دیگه،،، حالا چه دو روز چه ده روز،،، بره بگه چون من دو ...

خب یه روزه میره الان تو این یه روز بنده خدا بره بازار متر کنه سوغاتی بخره یا بگرده و خستگی رفع کنه 

خب یه روزه میره الان تو این یه روز بنده خدا بره بازار متر کنه سوغاتی بخره یا بگرده و خستگی رفع کنه

دقیقا 

اینطوری که فکر میکنم اصلا نرسیده باید برگردیم

بهرحال شما که یسر بازار میرید یابین راه بالاخره سوغاتی فروشی هست من باشم که میخرم

البته در کل من نمی‌پسندم کاش این رسم از بین بره کسی برا من نخره منم نخرم خیلی بهتره میشه کل مسافرت آدم با همین چیزا کوفت میشه دلخوری پیش میاد هزینه بیشتر میشه

دقیقا اینطوری که فکر میکنم اصلا نرسیده باید برگردیم

من که میگم از الان بگین واسه گردشی رفتین و امدین هم همین بگین دیگه نخرین اگه چیزی مثل خوراکی اینا بخرین سوغاتی خریدن خیلی سخته باید بازار برگردی ببینی واسه هرکس یه چیزی بخری