xbnxkdjdbdj مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 3539 عنوان کانسیلر 111 بازدید | 17 پست بچه ها من دور چشمان کلا توی چشمام خیلی سیاه چه جوری کاور کنم بلد نیستم کانسیلر دارم ولی طرز استفاده شو بلد نیستم یادم بدید و اینکه ریمل چه جوری بزنم یکدست بشه مژه هام چون هر کدوم ی مدل میشه 1404/01/04 | 14:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
xbnxkdjdbdj مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 3539 نمیدونید بچههه ها جواب بدید میخوام برم مهمونی
cutebabe2021 عضویت: 1403/12/30 تعداد پست: 878 کانسیلر رو زیر چشمات بزن و همون محدوده بلند کن مارک چیه و تنهایی عجیب چشمهایش بیش از هرچیزی مجذوبم کرد...👀
xbnxkdjdbdj مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 3539 کانسیلر رو زیر چشمات بزن و همون محدوده بلند کن مارک چیه اخه خوب محو نشد کجا بزنم کلا سیاه هست چشمم نمیخوام خیلی سفید بشه زیر چشمم
شادنین عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 1329 بستگی ب کانسیلرت داده-یکم ازش بزن با پد خیس ک ابشو گرفتی ضربع بزن -یادت باشه کانسیلر کم بزنی زیاد بزنی افتضاح میشه بعدشم با پنکیک ضربه یواش بزن روش-اگم پودر بیگ سفید داری ک بهتره قشنگتر از هرچیزی ذات آدمه....
xbnxkdjdbdj مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 3539 بستگی ب کانسیلرت داده-یکم ازش بزن با پد خیس ک ابشو گرفتی ضربع بزن -یادت باشه کانسیلر کم بزنی زیاد بز ... مرسی کجا بزنم ی سری زدم خیلی سفید شد و اصلا محو نشد نمیخوام ضایع باشه چون کرم هم میزنم غیر طبیعی باشه کجا ها باید بزنم پودر بیگ ندارم
cutebabe2021 عضویت: 1403/12/30 تعداد پست: 878 اخه خوب محو نشد کجا بزنم کلا سیاه هست چشمم نمیخوام خیلی سفید بشه زیر چشمم رنگش باید هماهنگ با رنگ پوستت باشه اگه خیلی روشن تره کمتر بزن و زیرش مرطوب کننده آبرسان اینا بزن بعد که پخشش کردی اینو بزن و تنهایی عجیب چشمهایش بیش از هرچیزی مجذوبم کرد...👀
xbnxkdjdbdj مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 3539 رنگش باید هماهنگ با رنگ پوستت باشه اگه خیلی روشن تره کمتر بزن و زیرش مرطوب کننده آبرسان اینا بزن بعد ... فرستادم عکسش رو ببین میشناسی ریمل هم بگو چون مژه هام مثل هم نمیشه یکیش خوبه اون یکی نه اصلا میچسبه چیکار کنم
xbnxkdjdbdj مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 3539 رنگش باید هماهنگ با رنگ پوستت باشه اگه خیلی روشن تره کمتر بزن و زیرش مرطوب کننده آبرسان اینا بزن بعد ...
cutebabe2021 عضویت: 1403/12/30 تعداد پست: 878 فرستادم عکسش رو ببین میشناسی ریمل هم بگو چون مژه هام مثل هم نمیشه یکیش خوبه اون یکی نه اصلا میچسبه چ ... اضافه های ریمیل رو از برس بگیر و حالت چرخشی بزن یا افقی طور و تنهایی عجیب چشمهایش بیش از هرچیزی مجذوبم کرد...👀
xbnxkdjdbdj مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 3539 اضافه های ریمیل رو از برس بگیر و حالت چرخشی بزن یا افقی طور با چی بگیرم دستمال ؟ راستی ببین کانسیلرم رو میشناسید فرستادم
cutebabe2021 عضویت: 1403/12/30 تعداد پست: 878 نسبتا روشنه عزیزم خیلی کم بزن زیرش آبرسان یا مرطوب کننده روش هم پنکیک یا پودر فیکس اینا و تنهایی عجیب چشمهایش بیش از هرچیزی مجذوبم کرد...👀
xbnxkdjdbdj مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 3539 نسبتا روشنه عزیزم خیلی کم بزن زیرش آبرسان یا مرطوب کننده روش هم پنکیک یا پودر فیکس اینا مرررسی ریمل هم بگو چه جوری بزنم چون میچسبه به هم مژه هام و خوب نمیشه و اون یکی چشمم با این یکی مثل هم نمیشه چیکار کنم
cutebabe2021 عضویت: 1403/12/30 تعداد پست: 878 مرررسی ریمل هم بگو چه جوری بزنم چون میچسبه به هم مژه هام و خوب نمیشه و اون یکی چشمم با این یکی مثل ه ... قلق خاصی نداره تو گوگل کلیپش ببین اینجوری بگم متوجه نمیشی اگه میچسبه شاید تاریخش گذشته یا برندش بده و تنهایی عجیب چشمهایش بیش از هرچیزی مجذوبم کرد...👀
cutebabe2021 عضویت: 1403/12/30 تعداد پست: 878 با چی بگیرم دستمال ؟ راستی ببین کانسیلرم رو میشناسید فرستادم موقع بیرون آوردن به لبه قوطی بکشش یکم تا گوله و اضافی نداشته باشه نمیشناسم اما برند متوسطی بنظر میاد بد نیسترژ هم زدی همینطور با دستمال کاغذی چربی هاشو بگیر روش پنکیک کمی یا پودر فیکس بزن تر و تمیز میشه میکاپت و تنهایی عجیب چشمهایش بیش از هرچیزی مجذوبم کرد...👀