2777
2789
عنوان

کانسیلر

111 بازدید | 17 پست

بچه ها من دور چشمان کلا توی چشمام خیلی سیاه چه جوری کاور کنم بلد نیستم کانسیلر دارم ولی طرز استفاده شو بلد نیستم یادم بدید و اینکه ریمل چه جوری بزنم یکدست بشه مژه هام چون هر کدوم ی مدل میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی ب کانسیلرت داده-یکم ازش بزن با پد خیس ک ابشو گرفتی ضربع بزن -یادت باشه کانسیلر کم بزنی زیاد بزنی افتضاح میشه بعدشم با پنکیک ضربه یواش بزن روش-اگم پودر بیگ سفید داری ک بهتره

قشنگتر از هرچیزی ذات آدمه....
بستگی ب کانسیلرت داده-یکم ازش بزن با پد خیس ک ابشو گرفتی ضربع بزن -یادت باشه کانسیلر کم بزنی زیاد بز ...

مرسی کجا بزنم ی سری زدم خیلی سفید شد و اصلا محو نشد نمی‌خوام ضایع باشه چون کرم هم میزنم غیر طبیعی باشه کجا ها باید بزنم پودر بیگ ندارم 

اخه خوب محو نشد کجا بزنم کلا سیاه هست چشمم نمی‌خوام خیلی سفید بشه زیر چشمم

رنگش باید هماهنگ با رنگ پوستت باشه اگه خیلی روشن تره کمتر بزن و زیرش مرطوب کننده آبرسان اینا بزن بعد که پخشش کردی اینو بزن 

و تنهایی عجیب چشمهایش بیش از هرچیزی مجذوبم کرد...👀

رنگش باید هماهنگ با رنگ پوستت باشه اگه خیلی روشن تره کمتر بزن و زیرش مرطوب کننده آبرسان اینا بزن بعد ...

فرستادم عکسش رو ببین میشناسی ریمل هم بگو چون مژه هام مثل هم نمیشه یکیش خوبه اون یکی نه اصلا میچسبه چیکار کنم 

فرستادم عکسش رو ببین میشناسی ریمل هم بگو چون مژه هام مثل هم نمیشه یکیش خوبه اون یکی نه اصلا میچسبه چ ...

اضافه های ریمیل رو از برس بگیر و حالت چرخشی بزن یا افقی طور

نسبتا روشنه عزیزم خیلی کم بزن زیرش آبرسان یا مرطوب کننده روش هم پنکیک یا پودر فیکس اینا

مرررسی ریمل هم بگو چه جوری بزنم چون میچسبه به هم مژه هام و خوب نمیشه و اون یکی چشمم با این یکی مثل هم نمیشه چیکار کنم 

مرررسی ریمل هم بگو چه جوری بزنم چون میچسبه به هم مژه هام و خوب نمیشه و اون یکی چشمم با این یکی مثل ه ...

قلق خاصی نداره تو گوگل کلیپش ببین اینجوری بگم متوجه نمیشی اگه میچسبه شاید تاریخش گذشته یا برندش بده

با چی بگیرم دستمال ؟ راستی ببین کانسیلرم رو میشناسید فرستادم

موقع بیرون آوردن به لبه قوطی بکشش یکم تا گوله و اضافی نداشته باشه 

نمیشناسم اما برند متوسطی بنظر میاد بد نیست

رژ هم زدی همینطور با دستمال کاغذی چربی هاشو بگیر روش پنکیک کمی یا پودر فیکس بزن تر و تمیز میشه میکاپت