2777
2789
عنوان

قرص گلوتاتیون لزل بخرم یا نه

1761 بازدید | 9 پست

اونایی ک خوردن نظر بدن ببینیم خوب بوده یا نه 

بی تاثیر بوده یا نه

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاثیر نداشت اصلااااااا

عه شما خوردی؟

چند دوره روزی چنتا؟

پیگمنتا چی بنظرت اون خوبه؟

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

سفید ک نمیشی دائمی موقته دو ماه بخوری تازه یکم سفید میشی ینی اگر قطع کنی تازه فقط تا یکماه بعد سفید میشی بعد اون برمیگردی به رنگ پوست قبلیت اینم بگم اگر ذاتا پوستت تیره هست موثر نیست اگر بچه بودی سفید بودی میتونه فقط اثرات آفتاب سوختگی رو برطرف کنه و سفید بنظر بیای 

البته آمپول گلوتاتیون اصل موثره فقط اصلش تو ایران نیست حتی قرص خارجیشم اصلش تو ایران نیست نهایت بتونی برند معتبر همون ایرانیشو بخری و مصرف کنی ک برات موثر باشه 

اگر آشنا داری خارج ایران یا پولشو داری بری خارج ک بخری واستفاده کنی خوبه راستی همین ترکیه هم میشه پیدا کرد اصلشو

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
سفید ک نمیشی دائمی موقته دو ماه بخوری تازه یکم سفید میشی ینی اگر قطع کنی تازه فقط تا یکماه بعد سفید ...

ممنون عزیزم الان لزل بخر یا پیگمنتا

من پوستم روشنه والا همه میگن سفیدی مخصوصا بدنم

بیشتر بخاطر کدری صورت میخوام و یدست شدن پوستم

بدمم نمیاد یه کوچولو روشن تر بشم قشنگتر میشه

الان شما پیشنهادتون چیه گلم

امپول اصل کره از شرکت نکسوس فارما میتونم بخرم 10 تاش 30 تومنه ولی میترسم بی تاثیر باشه پولم هدر بره

ممنون عزیزم الان لزل بخر یا پیگمنتامن پوستم روشنه والا همه میگن سفیدی مخصوصا بدنمبیشتر بخاطر کدری صو ...

اگر میدونی معتبره و خبر داری قبلا کسی استفاده کرده بگیر 

پیگمنتا خیلیا رو دیدم استفاده کردن نتیجه دیدن البته من جنوبم و معمولا مردم آفتاب سوخته هست چهرشون و قرصشم هدفش همینه لک های آفتاب‌سوختگی رو از بین میبره و نزدیک به رنگ پوست دوران کودکیت میکنه بیشتر از این کاری از دستش بر نمیاد کک مک رو نهایتا اگر محو کنه

ولی پول داری آمپول گلوتاتیون هم اصلش موثره و دوستم زده بود واقعا سفید شد 

لزل هم شنیدم خوبه ولی خب بستگی داره یکدست سفید میکنه ولی یه بنده خدایی هم بود ک یعد مصرفش مثل گچ سفید و بی. روح شده بود نمیدونم فقط تا کی بعد مصرف سفید هست

درمورد آمپول کره ای هم هیچی نمیدونم

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
اگر میدونی معتبره و خبر داری قبلا کسی استفاده کرده بگیر پیگمنتا خیلیا رو دیدم استفاده کردن نتیجه دید ...

با لزل کسیو دیدید ک سفید شده باشه؟

جالبه چون من هرچی نظراتو خوندم اکثرا گفتن بی تاثیر بوده انگار نه انگار…

عه شما خوردی؟چند دوره روزی چنتا؟پیگمنتا چی بنظرت اون خوبه؟

بله ۴سال پیش از پیج اینستاگرام که کلییییی بلاکر تبلیغ کردن خریدم اون موقع ۵۵۰تومن

ناشتا قبل صبحونه ..

۲ماه 

تاثیر که نداشت هیچ تازه حس میکنم قبلش سفید تر بودم

میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...
با لزل کسیو دیدید ک سفید شده باشه؟جالبه چون من هرچی نظراتو خوندم اکثرا گفتن بی تاثیر بوده انگار نه ا ...

دقیق نمیدونم ولی میدونم اونی مصرف میکرد روتین هم داشت و صابون خاصی هم مصرف میکرد حاوی گلوتاتیون بود شاید بخاطر روتینش بوده یا صابونه آخه درصد گلوتاتیونشم بالا بود 

اگر میدونی خوب نیست پس نخر چون این قرص لزل تجربه من نیست تجربه کسیه ک قبلا میشناختمش