کاشتِناخنهایِمصنوعی ،نشانهزیبایی و جمال نیستند...بلکه آنها از عدم طهارت وعدمنظافتِ صاحبشانخبرمیدهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود
من مجازی یادگرفتم در حد دوخت مانتو ساده سه ماه شایدم کمتر
روزی چند ساعت وقت میذاشتی ؟
ببخشید خیلی سوال پرسیدم
کاشتِناخنهایِمصنوعی ،نشانهزیبایی و جمال نیستند...بلکه آنها از عدم طهارت وعدمنظافتِ صاحبشانخبرمیدهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دقت و ظرافت، خلاقیت و نوآوری،قوه ی تخیل فعال اینارو هم توی خیاطی لازم داری اگه میخوای واقعا موفق بشی، به علاوه باید از نظر روحی هم سعی کنی آرامش داشته باشی تا بتونی بدون اضطراب و استرس کار کنی، اضطراب تمرکز رو خیلی میاره پایین.
اینجوری نیست که همه ی اینارو آدم از اول داشته باشه، باید ببینی جنبه و ظرفیت ایجاد این ویژگی هارو درون خودت داری یا نه و آیا حاضری انقدر تغییر کنی؟
زود به درآمد نمیرسیدوسال اول باید فقط خرج کنیدنبال کار بگرد که زود به درآمد برسیحوصله زیاد میخواد
دنبال چه کاری بگردم
کار نیست آخه 😔
مژه و ناخن که درآمدش حلال نیست میکاپم که همه به لطف اینستا یاد گرفتن اپیلاسیون چندشم میشه
خب خیاطی هم عزیزم طول میکشه
بعدم اگر خیاطی سرشناس بشین سفارش خوب میگیرین
من خودم بلدم
واقعا سخته و خیلی از نظر سلامتی اذیتتون میکنه
مثلا لباس مجلسی واقعا باید ماهر بشین
خب یه شغل موقت دیگه انتخاب کنین
بسته به شرایط خودتون
چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد
عزیزم چرخ خیاطی داری؟دوره لباس زیر یا باکس و نظم دهنده یا سرویس آشپزخانه و یا روکش مبل رو شروع کن هم ...
نه چرخ خیاطی ندارم
دوره لباس زیر و اینارو دیدم
چطوری مشتری پیدا کنم
ببین این مهارت با شخصیتت چقدر همخوانی داره. چقدر تواناییش رو داری.خیاطی بدن قوی هم میخواد یعنی حین کلاس رفتن باید کل عضلات بدنت رو تقویت کنی تا بتونی پای چرخ نشستن رو تحمل کنی و آسیب کمتری ببینی