2777
2789
عنوان

به نظرتون خیاطی خوبه یاد بگیرم ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 51 پست
سلام عزیزم دوره انلاین خیاطی دارم از بهترین استادهاهر کی خواست تلگرام پیام بده بهم بگم چه دوره هایی ...

سلام باشه 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

تو دیوار زیاد گشتم نیست 😔

عاره درسته 

حالا فروشندگی نه 

ولی شغلایی هست برای خانما 

نمیتونی تولیدی پوشاک بری؟ 

هم مهارت یاد میگیری 

هم فعلا درآمد دارین 

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاره درسته حالا فروشندگی نه ولی شغلایی هست برای خانما نمیتونی تولیدی پوشاک بری؟ هم مهارت یاد میگیری ...

پیدا بشه از خدامه برم 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

[QUOTE=376760058]ببخشید روزی چندساعت خیاطی می کنید ؟

ماهی چقدر درآمد دارید

روزی یکی دوتومن درامد داره تو مناسبتا که برو بالا چهار پنج تومن ولی باید کارت دقیق باشه و تمیز من وقتایی که سرم خلوته شلوار تابستونی  کراپ دامن شومیز میدوزم تو بازارای هفتگی میفروشم تو باید سردوزم داشته باشی اگه تازه واردی از تولیدی لباس بگیری اونم خوبه پولش

خوشبختی بالا ترین سطح موفقیته🙃🤍

[QUOTE=376760058]ببخشید روزی چندساعت خیاطی می کنید ؟ ماهی چقدر درآمد دارید روزی یکی دوتومن درامد دار ...

ممنونم از راهنماییت گلم ❤