2777
2789
عنوان

قلبم درد میکنه

95 بازدید | 14 پست

تا این روز خیلی فشار روحی روانی کشیدم و ناراحتی داشتم 

این اخرا فکر میکردم کسی هست که انگار بهم توجه کنه بعد دیدم نه وضعیت بدتری هست 

روی کره زمین اضافی ام انگار 

نه کسی میبینتش نه کسی صداش و میشنوه 

تنهای تنها

بدون دوستی بدون کسی که بهش توجه کنه و اهمیت بده و محبت کنه

الان برای چند دقیقه واقعا قلبم بعد اون ناراحتی درد میکرد 

کاش میشد بخوابم برای همیشه که نبینم که نشونم و صدایی که نباشه که از شنیده نشندش ناراحت بشم

دنیا جای زیباییه ولی ادم هاش خوب تا نکردن با من نشد

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

نفس عمیق بکش غکرتو آزاد کن

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا که وصل باشی ، وصله ی هیچ آدمی نمیشی✨️💚

اتفاقا خدا هم خیلی هوام و داشته ولی سرنوشت تعیین شدم بدتر از اینهاست تا کی دعا کنم  و از خدا بخوام خوشحالی های گذرا به زندگیم بده نمیشه 

ناامید نباش،این حس گاهی سراغ همه میاداما اینو بدون هیچ کس جز خودمون به داد خودمون نمی‌رسه ازهیچ کس ت ...

همین دیگه بزرگترین نقطه ضعف من همینه از تنهایی بیزارم ولی تنهام 

انتظاراتم شده نقطه ضعفم کاش الان میشد از در این خونه خارج بشم و تو دور ترین نقطه به این شهر کار کنم و به هیچی فکر نکنم 

صبر 💚صبر 💚صبر💚💕💕💕💕💕💕💕الهی بهترین ها نسیبت بشه خواهری❤️

خیلی ممنونم ازت همچنین برا شما هم

نی نی سایتی ها واقعا خیلی خوبن و امیدوارم میکنه حداقل چند نفری اینجا برام دعا کردن 

زندگی واقعیم خیلی سوت و کور تره

همین دیگه بزرگترین نقطه ضعف من همینه از تنهایی بیزارم ولی تنهام انتظاراتم شده نقطه ضعفم کاش الان میش ...

خودت با خودت کنار بیا عزیزم

باور کن همه همینن

تو همین نی نی سایت بچرخی متوجه میشه زندگی همه همینه

پس به نظرم توکل کن به خدا خودت به داد خودت برس

خیلی ممنونم ازت همچنین برا شما همنی نی سایتی ها واقعا خیلی خوبن و امیدوارم میکنه حداقل چند نفری اینج ...

از خدا میخوام یه جوووووری به قلبت و زندگیت عشق و نور و آرامش بده که هر چی غم از گذشته است رو بشوره و ببره💚✨️🤲🏻

از خدا میخوام یه جوووووری به قلبت و زندگیت عشق و نور و آرامش بده که هر چی غم از گذشته است رو بشوره و ...

واقعا ممنونم ازت 

منم میتونم در قبالش فقط برات دعا کنم که بهترین ها اتفاق بیافته برات

خودت با خودت کنار بیا عزیزمباور کن همه همیننتو همین نی نی سایت بچرخی متوجه میشه زندگی همه همینهپس به ...

درسته ولی این کنار اومدن خیلی سخت بوده رسما تا بیام قبول کنم این زندگی رو مرده متحرک میشم قلبم با این درد هایی که میکنه داره تبدیل به یه سنگ میشه

سرم اونقدری درد میکنه که به چیزی هم نمیتونم که فکر کنم

استرس نگیر ذهنت رها کن

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&