2821
2789
عنوان

عروسی

67 بازدید | 10 پست

خانوما با این وضع شما باشید حاظرید مراسم عروسی بگیرید و یه شبه برا تالار ۲۰۰ میلیون خرج کنید 

یا اونو ببرید  مسافرت خارجه و یه هفته تفریح و عشق و حال

هرچه درجُستن آنی،آنی🍃🌻(بالاخره منم بعداز۴سال کاربری جدید زدم😂دلم همیشه این روزو میخواست🤭)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با ۲۰۰ تومن کدوم مسافرت خارجی

به نظرم عروس یه بار تو عمرش لباس عروس میپوشه اما داماد تو هر مراسمی میتونه کت و شلوار تن کنه؛حتی با تعداد کم عروسی بگیر یا با لباس عروس برو آتلیه 

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
با ۲۰۰ تومن کدوم مسافرت خارجیبه نظرم عروس یه بار تو عمرش لباس عروس میپوشه اما داماد تو هر مراسمی میت ...

آتلیه و کلیپ اینا ک انجام میدم منظورم فقط تالار بود 

هرچه درجُستن آنی،آنی🍃🌻(بالاخره منم بعداز۴سال کاربری جدید زدم😂دلم همیشه این روزو میخواست🤭)
مثلا بری روسیه یا مالزی واقعا این کارو میکنی؟

آره، من کلا یکم با عروسی مخالفم با این هزینه بالا

برکه ای گفت به خود: «ماه به من خیره شده ست»😎😏🏞ماه خندید که من چشم به «خود» دوخته ام!😐😆🌃

با ۲۰۰ تومن کدوم مسافرت خارجیبه نظرم عروس یه بار تو عمرش لباس عروس میپوشه اما داماد تو هر مراسمی میت ...

روسیه الان ۷ روزه نفری ۷۵ مالزی نفری ۱۰۶

روسیه الان ۷ روزه نفری ۷۵ مالزی نفری ۱۰۶

من واسه خودم موافق نیستم 

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)