2777
2789
عنوان

خدایا منو بکش

161 بازدید | 4 پست

اخه کجای دنیا اول بزرگتر میره عید دیدنی .مادر ساده من اینکارارو میکنه 

زن داداشم خاعرشوهرمه چون کوچیکتر از همه است میاد خونه برادراش .میونه خوبی نداریم هیچکدوم دائم اذیتمون میکنن .دیشب اومدن هرکار کردم گفتم مادر من شما بشین خونه من اونا خودشون برن بیان گوش نداد.از این میسوزم ک حالا این رفت ولی اونا قرار نیست بازدید کنن ..😊...رم تو این زندگی

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اگه مامانت بعدش ناراحت نمیشه که چرا من رفتم اونا نیومدن، اشکال نداره

اشکالش اینجاست ک غرور خودشو بچه هاشو خورد میکنه میاد ب پای این بی پدر مادرا ک شب و روز فوشمون میدن .😊

مگه وکیل مامانتی

مگه بزرگ ترشی

سرت تو کار زندکی خودت باشه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .