2777
2789
عنوان

شوهر عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 7309 بازدید | 168 پست
خب واکنش شما و شوهرتون چی بوده؟ کاش نمی‌فهمید ....فکر کنم گفتین بچه دارین ....بچه رو یه روز خونه عم ...

بهش گفتم که میرم دیروز بخاطر اینکارات راحت گفت برو. فکر نمیکنم دیگه زندگی من دوامی داشته باشه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بهش گفتم که میرم دیروز بخاطر اینکارات راحت گفت برو. فکر نمیکنم دیگه زندگی من دوامی داشته باشه

چرا نميري پس؟

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

استارتر به نظرت اگه طلاق بگیری می تونی مستقل زندگی کنی یا پشتبانه ی مالی و حامی داری؟

سلام، تاریخ شروع: ۱۴۰۰/۵/۳ وزن ۷۱/۵، قد۱۵۰ سانت، وزن هدف اول: ۶۵، وزن هدف دوم: ۶۰، وزن هدف سوم:۵۵ ، و وزن نهایی:۵۰ گروه بنفش، سرگروهsepiiiiiideh . امیدوارم همگی با پشتکار، براحتی و سریع به وزن دلخواه برسند.
چرا نميري پس؟

عزیزم یبار طلاق گرفتم جاییو ندارم برم مامانم به هیچ عنوان قبول نمیکنه که برم خونشون همش میگه میخای بی عابرومون کنی بگن دختر فلانی دوبار طلاق گرفته برو سرزندگیت دیگه جاییو ندارم باید اواره خیابونا بشم اگه برم

عزیزم یبار طلاق گرفتم جاییو ندارم برم مامانم به هیچ عنوان قبول نمیکنه که برم خونشون همش میگه میخای ب ...

اين سوال رو پرسيدم ك بگم وقتي نميخاي بري چرا ميگي ميرم و مي موني و نقطه ضعف ميدي دستش؟

ك بهش ثابت ميكني رفتني نيستي و با هر گندي ك بزنه موندگاري اينجوري ديگه هيچ تلاشي برا راضي نگه داشتن تو نميكنه

الان ترسيده شمارش نداده ب اون زني ك خودت بودي اما دفعه بعد نميترسه

پس الان باهاش جدي صحبت كن تكليفت رو مشخص كن

ساده نگذر از اين اتفاق 

حتي اگه پاش رسيد برا مدت كوتاهي برو ك بفهمه. فتني هستي

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
عزیزم یبار طلاق گرفتم جاییو ندارم برم مامانم به هیچ عنوان قبول نمیکنه که برم خونشون همش میگه میخای ب ...

پس اهمییت نده به کاراش ایقدخودتو اذیت نکن خدانسل هرچی مردخاین هست اززمین برداره

کارت سخت شده، یه مدت فقط به خودت فکر کن، کاریش نداشته باش. برنامه ای برا خودت، بچت، و زندگیت بچین. رهاش کن از لحاظ فکری. اصلا خونت رو خالی نکن که هر کاری خواست بکنه. فکر نمی کنی خودت هم تحت تاثیر این فالگیره عصبانی شدی و اوضاع رو بدتر کردی. فکر کنم تو اعتماد به نفستو  از دست دادی. جو خونت رو آروم کن به خاطر بچت. فعلا هیچ کاری نکن و حرفی نزن. اصلا انگار نه انگار که تو خونه هست. بریز و بپاش و شادی کن.

سلام، تاریخ شروع: ۱۴۰۰/۵/۳ وزن ۷۱/۵، قد۱۵۰ سانت، وزن هدف اول: ۶۵، وزن هدف دوم: ۶۰، وزن هدف سوم:۵۵ ، و وزن نهایی:۵۰ گروه بنفش، سرگروهsepiiiiiideh . امیدوارم همگی با پشتکار، براحتی و سریع به وزن دلخواه برسند.

شوهرت اینو می‌دونه ؟شاید واسه اینه ک راحت میگه برو

بشین خونت بگو برو طلاقم بده ندادی خونه نیا

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام

چون اگه بری ب عنوان عدم تمکین ازت شکایت می‌کنه دستتم ب جایی بند نیست....چون اسکرین و خیانت تو دادگاه ب جایی نمی‌رسه و بهش ضعف نشون نده بتذسونش 

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام