2777
2789
عنوان

بوتاکس زیربغل ضرر داره

178 بازدید | 5 پست

دوستان میخوام بوتاکس زیربغل انجام بدم 

بهم گفتن زیربغلت عرق نمیکنه اگه انجام بدی ولی جاهای دیگه بدنت بیشتر عرق میکنه درسته این حرف یا الکی میگن؟؟

میگن عوارض داره بنظرتون چیکار کنم ارزششو داره انجام بدم؟؟ من واقعا دیگه خسته شدم از عرق کردن و کثیف شدن لباسام روم نمیشه تو فصل گرما یه لباس رنگی بپوشم 

من انجام دادم نه خوبه مشکلی نیس قبلا زینک میزدم حموم به حموم عرق نمی‌کرد ولی میگفتن خطرناکه بوتاکس کردم 

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

من انجام دادم نه خوبه مشکلی نیس قبلا زینک میزدم حموم به حموم عرق نمی‌کرد ولی میگفتن خطرناکه بوتاکس ک ...

زینک میزدم عرق میکردم فقط بو نداشت وگرنه عرقمو کم نمیکرد

الان خبر داری چقد واسه بوتاکس زیربغل میگیرن؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زینک میزدم عرق میکردم فقط بو نداشت وگرنه عرقمو کم نمیکردالان خبر داری چقد واسه بوتاکس زیربغل میگیرن؟ ...

من آخرین بار ۱۲۰۰ دادم که گرونترینش بود

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

اها ممنون اخرین بار کی انجام دادی؟ یه سوال جاهای دیگه بدنت خیلی عرق میکنه چون زیربغل عرق نمیکنه؟؟

زیر بغل حتی خیسم نمیشه دیگه کلا تعریق نداره جاهای دیگه نه مثل قبله تغییری ایجاد نشد