2777
2789
عنوان

من لاغر و مردنی هستم و ضعیف

474 بازدید | 44 پست

قدم ۱۵۸ است

وزنم ۴۹ 

خیلی لاغرم 

غذای درست حسابی نمیخورم اصلا 

بدنمم ضعیفه خیلیی

مثلا یهو بی دلیل فشار خونم میاد پاینن 

حس میکنم سلول های پوستم جون نداره 

حتی جوون صحبت کردن رو هم ندارم 

خیلیم استرسی هستم

turk Giziam

جواب هوش مصنوعی

به نظر می‌رسه که ضعف بدنی و استرس زیادی داری که ممکنه به دلیل تغذیه نامناسب، کمبود ویتامین‌ها، یا حتی مشکلات هورمونی باشه. از اونجایی که پریودهای نامنظمی هم داری و موهای ضخیم روی چانه، ممکنه مشکلات هورمونی یا تغذیه‌ای روی شرایط بدنت تأثیر گذاشته باشه.

✅ اولین قدم اینه که یه آزمایش خون کامل (CBC، آهن، ویتامین D، B12، قند خون، و هورمون‌های تیروئید) بدی تا ببینی کمبودی داری یا نه.
✅ تغذیه‌ات رو اصلاح کنی؛ مثلا پروتئین، چربی‌های سالم و کربوهیدرات‌های مفید رو بیشتر توی رژیم غذاییت بذاری.
✅ روزانه حداقل ۲ لیتر آب بخوری و از قهوه و چای زیاد پرهیز کنی.
✅ مدیریت استرس رو یاد بگیری؛ مثل تکنیک‌های تنفس عمیق یا یوگا.
✅ اگه این شرایط ادامه داره، یه متخصص تغذیه و پزشک داخلی رو ببینی تا از نظر هورمونی هم بررسی بشی

کاربر آقا - کاربر آقا - کاربر آقا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی دوست داشتم دانشمندان دستگاهی اختراع می کردن که می تونستم به صورت اهدایی چربیام رو تقدیم افراد لاغر کنم 

معلوم نی دارن چه کار می کنند با این همه پیشرفت معضل به این بزرگی رو حل نکردن 

خوش به سعادتت که لاغری

خیلی دوست داشتم دانشمندان دستگاهی اختراع می کردن که می تونستم به صورت اهدایی چربیام رو تقدیم افراد ل ...

هم ثواب میکردیم هم ماتپلو ها و لاغرا به نتیجه مطلوب می‌رسیدیم 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲