2777
2789

سلامم سلاام دوستان 

بیایید شکرگزاری یا خاسته هامون و نیازمون و ارزوهامون از خدابخواییم ب حق این شب عزیز 

الحمدالله یارب بابت تمام نعمتات 

یاعلی مولام 

یاعلی 

یاعلی 

یاعلی 

یاعلی برام پدری کن پدرم باهام قهر برام پدری کن یا علی

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا قربونت بشم هیچ وقت بنده خوبی واست نبودم شاید خطایی داشتم ولی دلم پاک بوده همیشه بدی کسی نخواستم هیچ وقت ممنونم بابت دل پاک روح بزرگم تو رو به حق این شبا به حق قران ناامیدم نکن فقط تو میتونی درستش کنی فقط تو

چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤

یاعلی مولااا یاعلی مولاااا

اسلام علیک یا امیرالمونین 

الحمدالله یارب 

خدایااا تو رو ب علی و فاطمه قسمت میدم تقدیرم خوش بنویس ک خودمم ب دلم بشین یارب الحمدالله 

خدایا کمکم کن خستم 

خدایا خستم کمکم کن یارب الحمدالله 

الحمدالله یارب بابت تمام نعمتات یارب 

یارب من لایق خوشبختی و حال خوش و دل خوش و حال خوب و ارامش و نعمتات و پول و برکت دارم یارب الحمدالله

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

یارب بابت بچه هام دوقلوهام شکرت یارب الحمدالله 

خدایااااااااااا کمکم کن یارب 

الحمدالله 

الحمدالله 

خستم یارب 

بی حوصلم یارب 

الحمدالله کمکم کن لطفاا

یاعلی مولام برام پدری کن 

لطفااا

لطفااا

ب حق پسرای مظلومت برام پدری کن لطفااا

امام علی تقدیرمو دست خودت میسپارم 🥲

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

برام انرژی مثبت بفرستید سال ۱۴۰۵ یه کار خوب پیدا کنم🧿

ایشالله ۱۴۰۴ شغلتو پیدا کنی همچنین خودمم