2777
2789
عنوان

دلم گرفته

144 بازدید | 12 پست

یکی از آشنا ها مون اومد خواستگاری و بعد از آزمایش خون و یه مدت با هم بودن من بهم زدم 

الان زن گرفته همه ازش تعریف می‌کنن که چقد خوش برخورد و مهربونه یا خونه شون دعوت بودن از دستپخت ش تعریف میکردن

متاسفانه جوریه که نمیشه ندیدیش چون آشناست 

بعد که با خودم فکر کردم دیدم من واقعا خوش برخورد نیستم اینجوری نیستم که با همه گرم بگیرم

البته اینه دختره هم نقش بازی می‌کنه که با فامیل شوهرش خوبه چون این هم خوابگاهیم بود و خودش رفت به نامزد سابقم پیام داد ولی هیچ کی چنین چیزی پشت سرش نمیگه فقط خوبی میگن چقد بعضیا شانس دارن حالا اگه من بودم میگفتن دختره خرابه خودش رفته به نامزد سابق دوستش پیام داده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حق داری سعی کن بازم رفت و آمد تو کمتر کن این غصه چند روزه اوله بعدش ایشالله ک شما هم ی مردی ب دلت بود و ازدواج کردی بهتر میشه 

کاربر ابن کم برادر ابن زیاد هستم🖤 اگه از کامنتم خوشت اومد لایک نکن لطفا اعلانم پر میشه دوست عزیزم🙏

چی میشد یه اتاقی بود میرفتیم انقدر داد میزدیم که خالی شیم من خواهر خواستگارمو با دوستشو بهم جوش دادم ...

من از پسره هنورم بدم میاد 

ولی همیشه تو چشمه دختره 

حق داری سعی کن بازم رفت و آمد تو کمتر کن این غصه چند روزه اوله بعدش ایشالله ک شما هم ی مردی ب دلت بو ...

خودم یکیو دارم بابام راضی نمیشه 

اینا هم چند ماهه ازدواج کردن 

خودم یکیو دارم بابام راضی نمیشه اینا هم چند ماهه ازدواج کردن

از چیش ایراد میگیره؟

کاربر ابن کم برادر ابن زیاد هستم🖤 اگه از کامنتم خوشت اومد لایک نکن لطفا اعلانم پر میشه دوست عزیزم🙏

این اتفاق برامن اتفاد منتها بااین تفاوت ک ماطلاق گرفتی یکیو گرفته ک میشناسم همه جا تعریفشو میکنن ولی ...

من باهاش تو یه اتاق زندگی کردم هم خوابگاهیم بود دختره اینقدر دوست پسر داشته آخرش هم رفت به نامزد سابق من پیام داد 

ولی تو فامیل ما خودشو با حجاب میگیره خوش خنده 

همه میگن چه زن خوبی داره