2777
2789
عنوان

ترشح صورتی

2392 بازدید | 14 پست

بچه ها من ماه پیش تو اقدام بودم  سه رور قبل پریودم حدودا ۵بار رابطه داشتم  بعد ۲۴اسفند پریود شدم   بعد پریودمم اقدام نداشتم ولی امشب ترشح ݝلیظ صورتی داشتم عفونت و کیستم ندارم کسی بوده مثل من باشه و تجربه داشته باشه

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

چون پریود شدی قطعا باردار نیستی

تنبلی نداری؟ من هر ماه سر تایم پریود میشم ولی این ماه چند روز بعد پریودم لکه بینی داشتم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

چون پریود شدی قطعا باردار نیستیتنبلی نداری؟ من هر ماه سر تایم پریود میشم ولی این ماه چند روز بعد پری ...

ن عزیزم ن تنبلی دارم ن کیست ن حتی عفونت نمیدونم چم شده اخهریه خانوم گفت  من قلل پریودمم اقدام کردم پریود شدم بعد ماا بعد نشدم رفتم سونو بچم دوماهه بود

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ی وقتایی هست بعد پریودی حتی چند وقت بعدش ممکنه ترشحی ک توش خون باشه داشته باشی و چون پریود شدی بعدش ...

عزیزم نمیگم باردارم ک بعدم الان ده روز از پریودم گذشته تا حالا اینجوری نشده بودم اخه خونم نیس صورتیه فقط

من کلا مجردم و اینطوری شدم چیز خاصی نیست

مبگم سرطان نباشه

ن عزیزم ن تنبلی دارم ن کیست ن حتی عفونت نمیدونم چم شده اخهریه خانوم گفت من قلل پریودمم اقدام کردم پ ...

نه عزیزم نیست همچین چیزی 

اونایی که میگن ما پریود شدیم فقط یه مقدار کم لکه بینی دارن 

نه اینکه پریود شن و اینکه سه چهار روز قبل پریود احتمال بارداری نزدیک به صفره 

باید تو تایم تخمک گذاری اقدام کنی

لکه بینیت هم ممکنه بخاطر تخمک گذاری باشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

نه بابا دیگه از یه بار چیزی نیست اگه ادامه داشت اونوقت ناراحت بشین الان اصلا به دلتون بد راه ندین هی ...

توکل بخدا

نه عزیزم نیست همچین چیزی اونایی که میگن ما پریود شدیم فقط یه مقدار کم لکه بینی دارن نه اینکه پریود ش ...

اصلا لارداری ب کنار میترسم چیریم باسه اخه تنبلی و کیست ندارم عفونتم ندارم سرطان نباشه

شما که واژیمینچس داشتی چطور ۵ بار رابطه برقرار کردی 

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

آشغالای دروغگو

از روی تخت تیمارستان تاپیک میزنید همتون

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
شما که واژیمینچس داشتی چطور ۵ بار رابطه برقرار کردی

همینو بگو ...دروغ که شاخ و دم نداره...فکر میکنن افتخاره ده سال این مشکل را داشته باشی...واقعا به شعور مخاطب توهین کرده...کاربرا را احمق فرض کرده

همینو بگو ...دروغ که شاخ و دم نداره...فکر میکنن افتخاره ده سال این مشکل را داشته باشی...واقعا به شعو ...

عزیز دلم خلا دارن نیستو نابودن

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏