2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشم حمد خوندم برات نرگس. دعاکن ابروم نره حاجت رواشم همسرم طلباشو بگیره خونه ماشین بخریم پسرم تشنج نکنه حرف بزنه پدرمادرم وهمسرم برادرم و بچم و خودم سلامت باشیم زندگی خوبی داشته باشیم چشم وپاهام خوب شن

بعد تو این قلب من دیگه باهمه آدما سرده💔

براتون صلوات فرستادم 

سوره قدر میخونم براتون 

التماس دعا 🌸😊💫

هر کی برام دعا کرد تاپیک اخرم که گفتم (چهل نفر بیاید دعا کردید لایک کنید صلوات میفرستم) لایک کنه 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

چشم اگر دوست دارید تاپیک اخرم شرکت کنید 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

چشم حمد خوندم برات نرگس. دعاکن ابروم نره حاجت رواشم همسرم طلباشو بگیره خونه ماشین بخریم پسرم تشنج نک ...

انشالله انشالله انشالله 

https://HarfBeMan.pw/@SUJxQTQ3NElJL1FtRHhjWVRYT1R3UT09 حرفی سخنی هرچی...