2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

معده درد @dana  

اینجا هنوز چیز جالبی نیست .....💔

معده درد @dana

درد معده می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد و درک علت آن برای مدیریت صحیح مهم است. در اینجا برخی از نکات کلی و آموزشی در مورد درد معده ارائه می‌شود: ### علل شایع درد معده: 1. **سوء هاضمه**: مصرف غذاهای سنگین، چرب یا تند می‌تواند باعث ناراحتی معده شود. 2. **ریفلاکس اسید**: بازگشت اسید معده به مری می‌تواند باعث سوزش سر دل و درد شود. 3. **گاستریت (التهاب معده)**: التهاب دیواره معده که ممکن است ناشی از عفونت، مصرف الکل (حرام) یا برخی داروها باشد. 4. **زخم معده**: زخم در دیواره معده یا دوازدهه که معمولاً با درد شدید همراه است. 5. **سندرم روده تحریک‌پذیر (IBS)**: اختلالی که باعث درد شکم، نفخ و تغییر در عادات روده می‌شود. 6. **عفونت‌های گوارشی**: مانند عفونت باکتریایی یا ویروسی که ممکن است باعث درد، اسهال و استفراغ شود. ### اقدامات اولیه: - **تغذیه مناسب**: از مصرف غذاهای چرب، تند و سنگین خودداری کنید. وعده‌های غذایی کوچک و مکرر مصرف کنید. - **آرامش**: استرس می‌تواند درد معده را تشدید کند. تکنیک‌های آرام‌سازی مانند تنفس عمیق را امتحان کنید. - **نوشیدن مایعات**: آب و مایعات گرم مانند چای کم‌رنگ می‌توانند به تسکین درد کمک کنند. - **پرهیز از محرک‌ها**: از مصرف الکل (حرام)، سیگار و نوشیدنی‌های گازدار خودداری کنید. ### چه زمانی به پزشک مراجعه کنیم: - اگر درد معده شدید یا مداوم است. - اگر همراه با درد، علائمی مانند استفراغ خونی، مدفوع سیاه یا کاهش وزن غیرقابل توضیح دارید. - اگر درد معده با تب، اسهال شدید یا علائم کم‌آبی همراه است. ### نکته مهم: در صورت بروز علائم جدی مانند درد شدید، تنگی نفس یا از دست دادن هوشیاری، فوراً به مراکز درمانی مراجعه کنید. همیشه توصیه می‌شود برای تشخیص دقیق و درمان مناسب با یک پزشک متخصص مشورت کنید.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"