2777
2789

یاعلی فقط تو میدونی امشب چه گذشت.

نه تقاص نه کارما شرمنده پدرومادر هم شدم من ساده ترسو ،خودت آرومم کن خودت وخدای تو جبران کنید برام،...

خدایا شکرت

خدایا دل پسر ۷ساله من روهم امشب شکستن.. توپناه دلش باش😔

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری؟

چیزای بقیه دارن که اون نداره امشب دست زد به یه وسیله هم برادر کوچیکم خیلی کتکش زد هم بچهای خواهرم  تاهمین الان داشت بغلم گریه میکرد

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

چیزای بقیه دارن که اون نداره امشب دست زد به یه وسیله هم برادر کوچیکم خیلی کتکش زد هم بچهای خواهرم ت ...

چرا بچه های خانوادت اینجورین؟

اصالتا لر🪐من یک دخترم در طول زندگی ام فهمیدم برای اینکه بخواهم ب دانشگاه بروم برای اینکه بخواهم شاغل شوم برای اینکه مستقل شم یا روزی ازدواج کنم و روزی مادر بشوم باید قدرت داشته باشم قدرتی ک بتوانم تلاش کنم قدرتی ک بتوانم کمبود های زندگیم را تحمل کنم قدرتی ک بتوانم با همسرم رفتار درستی داشته باشم و قدرتی ک ب فرزندم زندگی را یاد دهم پس من باید روی قلبم ذهنم و افکارم کار کنم تا با کوچک ترین اتفاق از پا نیوفتم آ  .
چیزای بقیه دارن که اون نداره امشب دست زد به یه وسیله هم برادر کوچیکم خیلی کتکش زد هم بچهای خواهرم ت ...

وایی خدای من چقدر سنگ دل حالا مگه چی میشد 

عزیییزم 😔

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
دست زد به چی ؟‌اونا چند سالشونه؟

به اسباب بازیهاشون برادرم ۱۱ سال اونا هم تقریبا همسن بچم هستن یکمی بزرگتر

وایی خدای من چقدر سنگ دل حالا مگه چی میشد عزیییزم 😔

😔😔😔💔💔💔💔💔