pompkinm مدیر عضویت: 1403/08/29 تعداد پست: 1101 عنوان ابله مرغان 😭 | مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 29 پست خواهرم ۱۰ سالشه گرفته منم ۱۰۰٪ میگیرم چون تاحالا نگرفتم ۲۲ سالمم هست! خیلی ترسناک شده خواهرمم خیلییییی همه ی بدنش پر شده!اون ۱۰ سالشه اینطوری شده چ بلایی سر مت میاد 😭😭😭 1404/01/04 | 01:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pompkinm مدیر استارتر عضویت: 1403/08/29 تعداد پست: 1101 من ۲۷ پسرم پنج سالش بودیه هفته کلا ابله زدیم از هفته بعد کم کم رفع شد نه جاشون نمونداگه بهشون دست ن ... وای خداروشکر زود خوب شدید..امید وارم اگه منم گرفتم زود خوب شم تروخدا دعام کنین 🥺
narsisii عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 2296 وای خداروشکر زود خوب شدید..امید وارم اگه منم گرفتم زود خوب شم تروخدا دعام کنین 🥺 ایشالله عزیزم استرس نداشته باش 🌱تا میتونید نَفَهمید ، فَهمیدَن دَرد دارِه :(:💠💔
pompkinm مدیر استارتر عضویت: 1403/08/29 تعداد پست: 1101 خواهرشوهر من قبل عید گرفته بود پسر منم مدام میرفت خونشون منم از همون موقع دارم خودمو میخورم مدام نگا ... وای منم ۲۴ ساعته خودمو چک میکنم درک میکنم خیلی سخته!انشالله که بخیر بگذره 🥺💗
pompkinm مدیر استارتر عضویت: 1403/08/29 تعداد پست: 1101 برامن یادمه تقریبا15یا16روز تا بهبودی کامل طول کشید اما خب بااینکه زیاد میخارن نباید بهشون دست بزنی ... کل تعطیلاتمو میوفتم گوشه خونه 🥲😭
امیدواوا عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 6395 منم ۲۲ سالمه تا حالا نگرفتم خیلی میترسم بگیرم. نمیدونم چطور این همه سال نگرفتیم. 😭😭😂 چون قبلا این همه افغانی توکشور نبود نه می دونن بهداشت چیه نه رعایتی همه ی بیماری ها برگشته
hhhhhhhhhhbbjjjjjjjj عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 4299 عزیزم الان حال خواهرت بهتر نشده؟ چند روزه گرفته؟منم تازه گرفتم💔 " قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن
pompkinm مدیر استارتر عضویت: 1403/08/29 تعداد پست: 1101 عزیزم الان حال خواهرت بهتر نشده؟ چند روزه گرفته؟منم تازه گرفتم💔 عزیزم حالت خوبه؟🥺خواهرم اکی شد فقط هنوز دونه ها رو بدنشه!منم که هنوز نگرفتم..خیلی میترسم 🥺
ت۸۷ عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 17063 دختر منم روز اول عید آبله زد منم منتظرم که بگیرم دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...
pompkinm مدیر استارتر عضویت: 1403/08/29 تعداد پست: 1101 دختر منم روز اول عید آبله زد منم منتظرم که بگیرم مگه نگرفتید تا حالا؟🥺
ت۸۷ عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 17063 مگه نگرفتید تا حالا؟🥺 نه متاسفانه دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...
pompkinm مدیر استارتر عضویت: 1403/08/29 تعداد پست: 1101 نه متاسفانه وای خدا 😔خب باید چیکار کنیم؟دکتر بهم گفت نوشیدنی زیاد بخورم و از الان دارم تقویتی میخورم تا سبک تر بگیرم ولی تاثیری نداره فکر کنم 😔
ت۸۷ عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 17063 وای خدا 😔خب باید چیکار کنیم؟دکتر بهم گفت نوشیدنی زیاد بخورم و از الان دارم تقویتی میخورم تا سبک تر ... خب دیگه چیکار کنم دخترم مریض بود و من مدام کنارش بودم اون لحظه فقط به این فک میکردم که این خوب شه خودمم هر چه بادا باد دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...
pompkinm مدیر استارتر عضویت: 1403/08/29 تعداد پست: 1101 خب دیگه چیکار کنم دخترم مریض بود و من مدام کنارش بودم اون لحظه فقط به این فک میکردم که این خوب شه خو ... انشاله که نگرید ولی خب بازم احتمالش زیاده 🥺خودتونو تقویت کنین 💗
ت۸۷ عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 17063 انشاله که نگرید ولی خب بازم احتمالش زیاده 🥺خودتونو تقویت کنین 💗 ممنون انشاالله شما هم نگیرین واسه من یه هفته پیش دخترم گرفت ولی میگن تا دو الی سه هفته بعد مشخص میشه دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...
hhhhhhhhhhbbjjjjjjjj عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 4299 عزیزم حالت خوبه؟🥺خواهرم اکی شد فقط هنوز دونه ها رو بدنشه!منم که هنوز نگرفتم..خیلی میترسم 🥺 خودم که اره خوبم ولی صورتم کلی ابله زده البته خداروشکر دارن خشک میشن و جدید در نیومدهچند روزه گرفته؟ دکتر رفتین چی گفت؟نگران نباش الان بگیری خیلی بهتره تا سنت همش بره بالاتر " قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن