2777
2789
عنوان

ابله مرغان 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 29 پست
من ۲۷ پسرم پنج سالش بودیه هفته کلا ابله زدیم‌ از هفته بعد کم کم رفع شد نه جاشون نمونداگه بهشون دست ن ...

وای خداروشکر زود خوب شدید..

امید وارم اگه منم گرفتم زود خوب شم تروخدا دعام کنین 🥺

وای خداروشکر زود خوب شدید..امید وارم اگه منم گرفتم زود خوب شم تروخدا دعام کنین 🥺

ایشالله عزیزم استرس نداشته باش

🌱‌تا میتونید نَفَهمید ، فَهمیدَن دَرد دارِه :(:💠💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرشوهر من قبل عید گرفته بود پسر منم مدام میرفت خونشون منم از همون موقع دارم خودمو میخورم مدام نگا ...

وای منم ۲۴ ساعته خودمو چک میکنم درک میکنم خیلی سخته!

انشالله که بخیر بگذره 🥺💗

عزیزم الان حال خواهرت بهتر نشده؟ چند روزه گرفته؟منم تازه گرفتم💔

عزیزم حالت خوبه؟🥺

خواهرم اکی شد فقط هنوز دونه ها رو بدنشه!

منم که هنوز نگرفتم..

خیلی میترسم 🥺

وای خدا 😔خب باید چیکار کنیم؟دکتر بهم گفت نوشیدنی زیاد بخورم و از الان دارم تقویتی میخورم تا سبک تر ...

خب دیگه چیکار کنم دخترم مریض بود و من مدام کنارش بودم اون لحظه فقط به این فک میکردم که این خوب شه خودمم هر چه بادا باد 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

خب دیگه چیکار کنم دخترم مریض بود و من مدام کنارش بودم اون لحظه فقط به این فک میکردم که این خوب شه خو ...

انشاله که نگرید ولی خب بازم احتمالش زیاده 🥺خودتونو تقویت کنین 💗

انشاله که نگرید ولی خب بازم احتمالش زیاده 🥺خودتونو تقویت کنین 💗

ممنون انشاالله شما هم نگیرین واسه من یه هفته پیش دخترم گرفت ولی میگن تا دو الی سه هفته بعد مشخص میشه 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

عزیزم حالت خوبه؟🥺خواهرم اکی شد فقط هنوز دونه ها رو بدنشه!منم که هنوز نگرفتم..خیلی میترسم 🥺

خودم که اره خوبم ولی صورتم کلی ابله زده البته خداروشکر دارن خشک میشن و جدید در نیومده

چند روزه گرفته؟ دکتر رفتین چی گفت؟

نگران نباش الان بگیری خیلی بهتره تا سنت همش بره بالاتر

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن