2777
2789
عنوان

به بچه های شما پیک نوروزی دادن

279 بازدید | 20 پست

ب دختر من پیک دادن یه برگه a4متن دادن ک هرشب باید چند خط ازش دیکته بنویسه. و۱۲ اسفند هم ازکل متن املا بنویسه،۳۰ تاجمع و تفریق داره،اسم و شماره صفحه۲۱ درس کتاب رو به ترتیب باید بنویسه۳۲تاکلمه باید انتخاب کنه و باهرکدوم جمله بسازه یه کتاب داستان بخونه و و داستانش رو بعد از عید برامعلمشون تعریف کنه،اسم وفامیل بازی بکنهو تو دفترش بنویسه ونقاشی سفره هفت سین بکشه یه داستان بنویسه درمورد عید نوروز و........خلاصه که عیدمون رو زهرمار کردن،فردا میخوام برم مسافرت نمیدونم اونجا باید چیکار کنم؟

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به مدرسه های دولتی پیک نمیدن یعنی اجازه ندارن بدن ولی غیرانتفاعی، مدرسه خودش میده

کلاس اوله اصلا انجام نمیده صبح تا شب فقط بازی میکنه الان داره جلو اینه ارایش میکنه😩

من یه مدتی ژوهانسبورگ که بودیم ، برای تکلیف آدینه ، فقط یه برگه یک رو تکلیفایی مثل وصل کردنی به بچه ها میدادن چون معتقد بودن تعطیلات برای استراحته

اونوقت بعضی مدارس واقعا شورشو در میارن

اینایی که گفتی زیاد نیست به نظرم... اگه از وقتی مدرسه نمیرفت تا امروز روزی یه ساعتم وقت میذاشت همش ت ...

عاخه گوش نمیده . با یکی از هم کلاسیهاش همسایه ایم صبح تاشب یا اون خونه ماست یا دختر من خونه اونا  . ساعت ۸ شب به دوستش میگم برو خونتون میگه ن خاله دارم بازی میکنم . ....

عاخه گوش نمیده . با یکی از هم کلاسیهاش همسایه ایم صبح تاشب یا اون خونه ماست یا دختر من خونه اونا . ...

به مادرش بگو یکم کنترلش کنه، اتفاقا با اونم فرصت خوبی بود میگفتی دفترشو بیاره بنویسن باهم

عاخه گوش نمیده . با یکی از هم کلاسیهاش همسایه ایم صبح تاشب یا اون خونه ماست یا دختر من خونه اونا . ...

به مادرش بگو به بچش بگه میاد خونه شما درساشم بیاره بنویسه شمام بگو مسابقه هرکی زودتر تموم کنه مثلا دو صفحه رو مشخص کن بگو هرکی زودتر تموم کنه برندس 

ایشالا ک خیره