2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

استارتر من زمان دانشجوییم، کاردانشجویی توی دانشگاه انجام میدادم، هم مسیول سایت دانشکده بودم، هم توی بخش علمی فرهنگی کار میکردم هم کار تایپ و ... هر ۳ جاش هم پول میگرفتم. سال بعدش هم توی یه موسسه کامپیوتر تدریس میکردم. اینا را گفتم که بگم اگه اصفهانی کار برای دانشجو به خصوص تدریس هست. اگه دانشگاه اصفهان هم هستی میتونی بری سراغ کاردانشجویی بگیری و توی دفتر فنی ها یه پرسشی بکنی.

استارتر من زمان دانشجوییم، کاردانشجویی توی دانشگاه انجام میدادم، هم مسیول سایت دانشکده بودم، هم توی ...

دفتر فنیا ک ن ب درد نمیخورن خیلی کم میدن.راجب کار تو خود دانشگاه تنها جاهایی که من دیدم دانشجوها کار کنن فقد تعاونی و سوپری خابگاه و دانشگاهه.اصن مسئول سایت و اینا کلا دانشجو نیستن.بخش علمی فرهنگی دانشکده یا خود دانشگا؟اخه اینکارا وقت و حوصله زیادی میگیرن ولی درامد خوبیم ندارن ک

ttps://uupload.ir/view/صدا_۰۵۳_370s.m4a/قبل از ttps ، یه h بذار ببین باز میشه؟

حالا اینک هوش مصنوعی خیلی بد ترجمه کنه اوک ولی خود گوگل ترنسلیت هم خوب ترجمه میکنه اونو بدی یسری نرم افزارا مخصوصن برا مقاله و این چیزا اونا هم اشکالاشو درمیارم.ینی ترجمه من ازنیا بهتره؟ چیبگم والا

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز