2777
2789
عنوان

جوشن کبیر🥀

76 بازدید | 7 پست

ولی فرازهای جوشن کبیر خیلی لطیف هستن....💙

«ای پناه کسی که پناهی نداره

رفیق کسی که رفیقی نداره

دلسوز کسی که دلسوزی نداره

همدم کسی که همدمی نداره

دوست کسی که گریانه»

انگار خدا داره بهمون تسلی میده که نگران نباش، اگر همه رفتند و تنهات گذاشتن خودم ازت مراقبت می کنم، خودم حواسم بهت هست.💫

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

میشه وسط دعاهات منم یادکنی

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

فراز ۵۹ فقط یا رفیق من لا رفیق له .... 

یا ای مونس کسی که مونسی ندارد 

ای طبیب کسی که طبیبی ندارد 

ای برطرف کننده رنج 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فراز ۵۹ فقط یا رفیق من لا رفیق له .... یا ای مونس کسی که مونسی ندارد ای طبیب کسی که طبیبی ندارد ای ب ...

قبلا بچه بودم ازاین دعا چون زیاد خوشم نمیومد اما الان خیلی ازش خوشم میاد🌱

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
حتما 💖

فدای دل مهربونت

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده