2777
2789

خودم نزدیک ترین تجربه به لاکچری بودن رو زمانی داشتم که تازه به خونه جدید مون نقل مکان کرده بودیم و یکی از اتاقا سرویس جدا داشت 

من اون اتاقو انتخاب کردم و عین دختر های داخل  رمان سرویس جدا داشتم😍🥺

با عشق و علاقه‌ کلی شامپو و لوسیون و ماسک قبل حموم بعد حموم رو پشت بوم گرفتم و عین شاهزاده ها زندگی میکردم

تا اینکه خواهرم فهمید که عههههه این اتاقه چرا سرویس جدا داره

و بنابر نوشته ی کتاب هرچی خواهر بزرگه داشت تو هم باید داشته باشی مهم نیست چیه!!!

اومد که حموم عزیزم رو صاحب بشه

و گیس و گیس کشی شروع شد

تا اینکه مادرم هم وارد دعوا شد که چخبره چرا اصلا باید از دوتا حموم استفاده کرد شیر الاتش لک میگیره در همین حین چشمش به شوینده های گرون من. افتاد 

و برای خوابوندن دعوا گفت که همگی از این حموم(و شامپو های بدبخت من) استفاده میکنیم😕

و دوران پادشاهی  من بعد مدت کوتاهی پایان یافت...

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

شاید منم هم نقل مکان از خونه ی پدر شوهر به مستأجری 

خونه ی پدر شوهرم دستشوییش توی آشپزخونه بود فکرشو بکن 

ولی اینجا که اومدیم مستره

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=gnz2kn رایگان کسب درآمد کن

اتاقو کی صاحب شد؟

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتاقو کی صاحب شد؟

همگانی 🤣

اخه من کم تر خونه هستم دیگه خواهرم گرفته

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

همگانی 🤣اخه من کم تر خونه هستم دیگه خواهرم گرفته

😁

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|

چه بامزه

😅🤣🤣