یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون: https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624 این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه: دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟ طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.! یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :)
بکینگ پودر یک ماده شیمیایی است که معمولاً در پخت و پز استفاده میشود و از ترکیب یک باز (مانند جوش شیرین) با یک اسید خشک (مانند کرم تارتار) و یک ماده ضد جذب رطوبت (مانند نشاسته ذرت) تشکیل شده است. این ماده به عنوان یک عامل ورآورنده عمل میکند و باعث میشود خمیر یا مایه در حین پختن حجم بگیرد و پف کند. ### نکات مهم در مورد بکینگ پودر: 1. **ترکیبات اصلی**: بکینگ پودر معمولاً شامل جوش شیرین (بیکربنات سدیم)، یک اسید خشک و نشاسته است. 2. **کاربرد**: در پخت کیک، کلوچه، نان و سایر محصولات پختی استفاده میشود. 3. **انواع**: بکینگ پودر در دو نوع تکعملکرده و دوعملکرده وجود دارد. نوع تکعملکرده در تماس با رطوبت فعال میشود، در حالی که نوع دوعملکرده هم در تماس با رطوبت و هم در حرارت فعال میشود. 4. **نگهداری**: باید در جای خشک و خنک نگهداری شود تا رطوبت جذب نکند و کارایی خود را از دست ندهد. ### نکات بهداشتی: - مصرف مستقیم بکینگ پودر به عنوان ماده خوراکی توصیه نمیشود، زیرا ممکن است باعث ناراحتی معده یا سایر مشکلات گوارشی شود. - در صورت بلعیدن تصادفی مقدار زیاد بکینگ پودر، بهتر است با یک مرکز پزشکی تماس بگیرید. اگر سوال خاصی در مورد استفاده یا جایگزینی بکینگ پودر دارید، میتوانید مطرح کنید.
هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"