2777
2789

فردا بپز خواهر😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به جای وانیل هل بریز یا گلاب 

به جای بیکینگ پودر جوش شیرین بریز

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

پودر هل بزن

گلاب ، پودر دارچین

وانیل رو میزنیم که بوی تخم مرغ گرفته بشه

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

بله همه کیک ها بکینگ پودر دارن 

وانیل نداری اشکال نداره.  یکم پوست پرتقال رنده کن بریز.  

گلاب.  زعفرون.  هل ساییده شده 

هر کدوم رو که داشتی بزنی خوب میشه

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

@dana تشخیص بکینگ پودر

اینجا هنوز چیز جالبی نیست .....💔

@dana تشخیص بکینگ پودر

بکینگ پودر یک ماده شیمیایی است که معمولاً در پخت و پز استفاده می‌شود و از ترکیب یک باز (مانند جوش شیرین) با یک اسید خشک (مانند کرم تارتار) و یک ماده ضد جذب رطوبت (مانند نشاسته ذرت) تشکیل شده است. این ماده به عنوان یک عامل ورآورنده عمل می‌کند و باعث می‌شود خمیر یا مایه در حین پختن حجم بگیرد و پف کند. ### نکات مهم در مورد بکینگ پودر: 1. **ترکیبات اصلی**: بکینگ پودر معمولاً شامل جوش شیرین (بی‌کربنات سدیم)، یک اسید خشک و نشاسته است. 2. **کاربرد**: در پخت کیک، کلوچه، نان و سایر محصولات پختی استفاده می‌شود. 3. **انواع**: بکینگ پودر در دو نوع تک‌عملکرده و دو‌عملکرده وجود دارد. نوع تک‌عملکرده در تماس با رطوبت فعال می‌شود، در حالی که نوع دو‌عملکرده هم در تماس با رطوبت و هم در حرارت فعال می‌شود. 4. **نگهداری**: باید در جای خشک و خنک نگهداری شود تا رطوبت جذب نکند و کارایی خود را از دست ندهد. ### نکات بهداشتی: - مصرف مستقیم بکینگ پودر به عنوان ماده خوراکی توصیه نمی‌شود، زیرا ممکن است باعث ناراحتی معده یا سایر مشکلات گوارشی شود. - در صورت بلعیدن تصادفی مقدار زیاد بکینگ پودر، بهتر است با یک مرکز پزشکی تماس بگیرید. اگر سوال خاصی در مورد استفاده یا جایگزینی بکینگ پودر دارید، می‌توانید مطرح کنید.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"