2777
2789
عنوان

بهشون گفتم سگ و روباه عصبی شده

126 بازدید | 7 پست

بچها پارتنرم با دوستش استوری گذاشت

بعد ریپلای زدم سگ و روباه

بعد الان خیلی عصبی شده مدام میگه یالا بگو کی سگه

کی روباهه!؟

بد جوررررر عصبی شده

من گفتم عصبی شدم ی چیزی گفتم حالا ول کن

، ولی گیر داده ن بگو ب کی گفتی سگ و روباه

چی بگم الان ؟ دعوا بخوابه

سرزنش نکنید منو لطفا کاملاااااااااا حقش بود ک اینو بشنوه

ولی الان نمیخوام دعوامون بیشتر شه

چی بگمش

Sophia

خندم گرفت بگو تو روباه دوستت سگ😂😂

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن برعکس ان 😂

🤣🤣🤣

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

می‌تونی یه جواب خنثی بدی که هم اوضاع رو آروم کنه، هم بیشتر وارد بحث نشی. مثلا بگو:

"ببین، عصبی بودم یه چیزی گفتم، نمی‌خواستم این‌قدر بزرگش کنی. مهم اینه که الان نمی‌خوام ادامه بدیم. یه کم آروم باش، بعد حرف بزنیم."

اگه باز هم گیر داد، فقط تکرار کن که الان بحث فایده نداره و نمی‌خوای بیشتر دعوا کنید. سعی کن دیگه توضیح اضافه ندی، چون هر چی بیشتر بگی، بیشتر کشش میده.