اعصاب خودتونو مورد عنایت قرار میدین که چی بشه ینی میخوام بدونم اخرش که چی چطور میتونین با همچین موجودی زیر ی سقف زندگی کنین
لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 درخواست دوستی میدی از هر تاپیکی منو دیدی همونجا علت درخواستتم بگو🧡 اگه تو یه بحثی جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خب اینها ک میدونن مرد ایرانی مثل حیوونه چرا شوهر میکنن
لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 درخواست دوستی میدی از هر تاپیکی منو دیدی همونجا علت درخواستتم بگو🧡 اگه تو یه بحثی جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم