2777
2789
عنوان

شوهرم کلی کتکم زد موهامو کشید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 103582 بازدید | 577 پست

دختر گلم ، گریه و فرار و قهر شما بعد از ازدواج ، راه نزدیک شدن به جدایی و بدبختی و طلاق است. ایکاش آن لحظه که احساس بیزاری از همسر بسراغتان امد، لحظه ایی چشمان خود را ببندید، تصور کنید این آخرین فرصت و کلامی است که به او می‌گویید و بعد از این کلام ، همسرتان این دنیا را ترک می‌کند و تمام.... 

باز هم همینگونه رفتار میکنید؟

اشکالی ندارهبخند☺️ولی من جدی گفتم، با اینکه خیلی دلتنگش هستم و دوستش دارم اما تازگیها مثل سگ هار شده ...

فدات ❤

مشکلات الان خیلی زیاده شاید به همین خاطره رفتارش عوض شده ایشالا خیلی زود برگرده خونه و رابطتون خیلی زود خوب بشه 

تو هم خوب کردی حداقل باید یه جوری جواب رفتار زشتش رو بگیره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدات ❤مشکلات الان خیلی زیاده شاید به همین خاطره رفتارش عوض شده ایشالا خیلی زود برگرده خونه و رابطتون ...

مرسی عزیزم🙏🏻💖

همون فرداش شروع کرد به زنگ زدن

اما من سرد جواب دادم تاااااا دیشب

دلم براش تنگ شده و تقریبا مطمئنم تا کارش درست نشه وضعیت تغییر نمیکنه

تنها دلخوشیم اینه که رو راسته و پاک

وگرنه اخلاقش و رفتارش بالا پایین زیاد داره

وطن ای مادر غمدیده ام.......

مرسی عزیزم🙏🏻💖همون فرداش شروع کرد به زنگ زدناما من سرد جواب دادم تاااااا دیشبدلم براش تنگ شده و تق ...

قهر رو زیاد خوب نیس کش بدی خدای نکرده تبدیل به کینه میشه 

همین که میگی رو راست و پاکه خودش یعنی از خیلی ها جلوتری 

مردا کلا همشون اخلاقشون بالا پایین زیاد داره تو سعی کن قلقشو پیدا کنی 

دختر گلم ، گریه و فرار و قهر شما بعد از ازدواج ، راه نزدیک شدن به جدایی و بدبختی و طلاق است. ایکاش آ ...

واقعا من بدرفتاری نمیکنم ولی همسرم زود جوش میاره باورکنید نه خرید عید واسه خودمو بچم کردم نه ازش چیزی خواستم 

نه اینکه کلا خرجی نده درحد توانش هروقت پول بخوام میده منم بخاطر همین رعایتشو میکنم 

سرحرفای معمولی عصبی میشه

دختر گلم ، گریه و فرار و قهر شما بعد از ازدواج ، راه نزدیک شدن به جدایی و بدبختی و طلاق است. ایکاش آ ...

عجب

ببخشید

اینو میگم

ولی هر لحظه کتک‌بخوره

اهانت بشنوه

سکوت کنه

که‌ ،ای وای ،نکنه‌ روز آخر عمر همسر یاشه؟

آخه این چه استدلالیه

؟

بزرگترين نعمت آرامش است.
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 13 دقیقه پیش
2791
2779
2792