2777
2789
مرسی روحیهههههههه✅️✅️✅️✅️

عزیزم تلاش کن واسه یک اخه اونا چین ؟!😐😂

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو اون دنیا

به نکته خوبی اشاره کردی😂

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

اجی ۴۰ روز دیگه کنکوره نا امید شدم گفتم پلنام رو بچینم 😭😭😭

ملت الان تاز برنامه ریزی میکنن تو پلن خودکشی چیدی

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

اجی ۴۰ روز دیگه کنکوره نا امید شدم گفتم پلنام رو بچینم 😭😭😭

تهشششششش یه سال دیگه میخونی تهششش و گفتم بهت آسمون به زمین نمیرسع که 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

ملت الان تاز برنامه ریزی میکنن تو پلن خودکشی چیدی

پلن خودکشی 😂😂😂 وقتی یه باکلاس می‌خواد خودکشی کنه : 🤣🤣

برام دعا کنید امسال خوب خوندم ولی یه هفته مریص شدم عقی افتادم از جنعبندیم 😔

چن سالته

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

برام دعا کنید امسال خوب خوندم ولی یه هفته مریص شدم عقی افتادم از جنعبندیم 😔

ایشالا توعم دعا کن منووو 😁🔪🔪🔪منم کنکوری ام

وای چ کوچولیاگ جای من بودی هی شکست خوردع بودی تو کنکور چی میگقتی

من از یازدهم خوندم اخه :) دهم هم حتی تستی خوندم ولی چون افسرده شدم از یازدهم جدی شروع کردم الان خیلی ترسیدم کنکور بیخ گوسمه دستم به جمعبندیم نمیره پشت کنکورم ۴ ساله دارم میخونم