۴ روز پیش خونه تکونی کردم طولانی مدت بعد از اون پاهام خیلی درد میکرد هنوزم هس دردش مث وقتی که باشگاه میری بعد دیدم سمت رون راستم پشت رونم ورم کرده نسبت به پای چپمم پیشتر درد میکنه یعنی گلاب به روتون نمیتونم تو دسشویی بیستم درد میگیره نمیدونم چرا ورم داره دست میزنم سفتم هس یکم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
درد پا میتواند ناشی از عوامل مختلفی باشد، از جمله آسیبهای عضلانی، مشکلات مفصلی، اختلالات عصبی یا حتی مشکلات گردش خون. در اینجا برخی راهکارهای کلی برای مدیریت و کاهش درد پا ارائه میشود: ### 1. **استراحت و کاهش فشار** - از فعالیتهایی که باعث تشدید درد میشوند، پرهیز کنید. - در صورت امکان، پا را در وضعیت راحت و کمی بالاتر از سطح بدن قرار دهید. ### 2. **کمپرس سرد یا گرم** - **کمپرس سرد**: برای کاهش التهاب و تورم در ۲۴ تا ۴۸ ساعت اول پس از آسیب مفید است. - **کمپرس گرم**: برای تسکین دردهای مزمن یا گرفتگی عضلات مناسب است. ### 3. **ماساژ ملایم** - ماساژ ملایم میتواند به بهبود گردش خون و کاهش تنش عضلانی کمک کند. ### 4. **کشش و تمرینات سبک** - انجام حرکات کششی ملایم و تمرینات تقویتی میتواند به بهبود انعطافپذیری و کاهش درد کمک کند. ### 5. **استفاده از کفش مناسب** - کفشهای راحت و با قوس مناسب میتوانند از فشار اضافی روی پا جلوگیری کنند. ### 6. **تغذیه و هیدراتهسازی** - مصرف مواد غذایی غنی از کلسیم، ویتامین D و منیزیم میتواند به سلامت استخوانها و عضلات کمک کند. - نوشیدن آب کافی برای جلوگیری از گرفتگی عضلات مهم است. ### 7. **مدیریت وزن** - حفظ وزن مناسب میتواند فشار روی پاها را کاهش دهد. ### 8. **پرهیز از خوددرمانی** - از مصرف داروهای مسکن بدون مشورت با پزشک خودداری کنید. ### مواردی که نیاز به مراجعه فوری به پزشک دارند: - درد شدید و ناگهانی - تورم، قرمزی یا گرمی غیرعادی در ناحیه درد - بیحسی یا گزگز در پا - مشکل در راه رفتن یا ایستادن - علائم عفونت مانند تب یا ترشح از ناحیه آسیبدیده در صورت تداوم یا تشدید درد، مراجعه به پزشک برای بررسی دقیقتر و دریافت راهنماییهای تخصصی ضروری است.
هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"