2777
2789
عنوان

مرد خیانت کار

341 بازدید | 51 پست

با کسی که دنبال دختر و زن مردمه و باهاشون چت میکنه و حرفای عاشقونه میزنه و هر دفعه میگه توبه کردم چیکار باید کرد اینستاشم‌ پر از عکسای….

زندگیم تک دخترمه🩷

برای خودم ارزش قائل میشم و جدا میشم

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم باید رکوراست ازش بپرسی. چی دوست داری و چی میخوای چه بپوشم و چگونه باشم برای تو چه حرفها یا ک ...

والا من از همه اون زنا سرترم به خودم میرسم دیگه شورشو در اورده به سازش زیاد رقصیدم همه میگن من از خودش سر ترم 

زندگیم تک دخترمه🩷

والا من از همه اون زنا سرترم به خودم میرسم دیگه شورشو در اورده به سازش زیاد رقصیدم همه میگن من از خو ...

ببرش پیش دکتر یا روانشناس تا بهش قرصی چیزی بدن بلکه شهوتش کم شود. 

روزه بگیره. روزه شهوت رو کم میکند‌. 

ببرش پیش دکتر یا روانشناس تا بهش قرصی چیزی بدن بلکه شهوتش کم شود. روزه بگیره. روزه شهوت رو کم میکند ...

خیر سرش روزه میگیره خودم کافور ریختم تو غذاش یمدت بازم شروع کرده

زندگیم تک دخترمه🩷

خیر سرش روزه میگیره خودم کافور ریختم تو غذاش یمدت بازم شروع کرده

در شهر ما و عرف جامعه ی ما چند همسری موجود است بخاطر افزایش نیاز مردان. 

شاید مجبور بشی یه هوو بگیری براش. بهتر از فساد در ملاء عام است. 

در شهر ما و عرف جامعه ی ما چند همسری موجود است بخاطر افزایش نیاز مردان. شاید مجبور بشی یه هوو بگیری ...

هیچ وقت اینکارو نمیکنم آقایون محترم بهتره خودشونو‌کنترل کنن لطفا همجنس خودتون توجیه نکنین

زندگیم تک دخترمه🩷

هیچ وقت اینکارو نمیکنم آقایون محترم بهتره خودشونو‌کنترل کنن لطفا همجنس خودتون توجیه نکنین

البته در سیستم جامعه ی شهر های بالا چندهمسری بد جلوه کرده است. اما اگر عقل سلیم را بپرسی . بهت میگوید میتوانی یک خانم کنیز به عقد ایشان در آوری و در خانه ای جداگانه باشد. 

کار دوم ببرش دکتر تا با روانشناسی یا قرص شهوتش رو کم کنند. 

کاشکی از اولین سوالات جلسه آشنایی مسائل جنسی هم مطرح بشود بهتر است. 

من و زنم کاملا برعکس شما هستیم. من سرد و زنم گرم است 

من احساساتی ام و زنم خشن است. 

البته در سیستم جامعه ی شهر های بالا چندهمسری بد جلوه کرده است. اما اگر عقل سلیم را بپرسی . بهت میگوی ...

ببخشیدا شما دیگه دین تون خیلی افراطیه زیادی ب اقایون بها دادین من کاملا با نظر شما مخالفم چون الان قرن بیستم هستیم نه دوران پیامبر