2777
2789
عنوان

ختومات مجرب

724 بازدید | 19 پست

🥰🥰🥰 ختم سوره ی مزمل برای رزق و روزی 

( به مدت ۱۱ شب ) 

شب اول ( باید شب جمعه باشه ) : شب اول بعد از نماز عشاء : { اگه نماز خوان نیستی کلاً شب اول ۱ بار سوره ی مزمل } : ۱ بار سوره ی مزمل 

فقط شب اول مهمه که شب بخونی از شب دوم به بعد مهم نیست روز بخونی یا شب 

شب دوم ( یا روز دوم ) : ۲ بار سوره ی مزمل 

شب سوم ( یا روز سوم ) : ۳ بار سوره ی مزمل 

شب یازدهم ( یا روز یازدهم ) : ۱۱ بار سوره ی مزمل 

این ختم غوغا میکنه برای جلب رزق و روزی 

💚💚💚 : اون شب جمعه ای که میخوای شروع کنی بخونی : روز نحس نباشه از روز دوم تا آخر ختم مهم نیست روز نحس باشه 

*** روز نحس شامل : روز قمر در عقرب ؛ روز محاقِ ماه ( ۳ روز آخر ماه قمری ) ؛ روز کسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن ؛ روز خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن . 

سلام شرمنده اون تاپیکی که راجع به باطل سحر بود قفل شد اینجا مینویسم میشه بگین چیکار کردین باطل شد؟ زندگیم مابود شد خیلی وقته درگیرم😔😔 

هرلحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر/رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر🖤

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام شرمنده اون تاپیکی که راجع به باطل سحر بود قفل شد اینجا مینویسم میشه بگین چیکار کردین باطل شد؟ ز ...

سلام عزیز باطل نشدن

چون زود به زود و دائماً دعا میگیرن ( انگاری اون جادوگری که میرن پیشش بهشون گفته باطل میکنه اونام زود به زود جادوی جدید میگیرن یا قبلی رو تمدید میکنن 

من چند سری چله های باطل سحر ( ینی سوره های باطلی و ادعیه ی شرعی باطل سحر خوندم " از دعاها اینا رو خودنم حدیث کساء و دعای معراج ؛ زیارت عاشورا ) 

از سوره ها اینا رو : بقره ۴۵ روز ؛ جن صافّات تکویر الرحمن ۴۰ روز 

خوندم ( آیات ۶۰ قاف تا سال بعدش یاد گرفتم یال بعدس اونم خوندم ( آیات ۶۰ قاف : ۱۲۰ بار در ۱۱ روز : در گوگل هست )

و اتفاقاً ده رور اولش نشونه های باطلی و باز شدن هم دیدم 

( اینم باطل سحره : زیارت قبر یا ضریح یه امام معصوم : مثلا امام رضا ع ) مشهدم رفتم یهویی قسمت شد انگار امام رضا زحمات بر باد رفتمو دید و طلبید 🥰

چله ها را سه سری انجام دادم اما هر سری بیفایده شدن چون چند وقت بعدش احساسشون‌ میکردم 

جریان شکست چله هام رو در نی نی سایت گفتم (( در کاربر @سایوجان  : که‌ اونم خودمم و تعلیق یکطرفه شده در یکی از اون تاپیکای اولیه ام )) کاربری گفت باید بعد از چله های باطل سحر {{{ یعنی بعد از پاکسازی }}} حرز کبیر امام جواددعلیه السلام را تهیه مبکردی و میبستی به بازوی راستت ( بازوبند ) و گفت روی پوست آهو خب بهتره .

البته میسه به گردن هم انداخت ( گردنبند جا دعایی ) 

اما اما اما چند ماه بعد اتفاقی ویدئویی دیدم از استاد حکیم ملا محسن اسماعیلی که داشت توضیح مبداد حرز برای هر کسی رو چه سطحی جواب میده { منظور ایشون : مزاج اختری هست }

لعدس من تو گوگل نوشتم : مزاج اختری ====== ببینم چبه 

اینو آوزد 

آزمون مزاج اختری _ عطر طبیعی شفاء

اسم شخص و مادرش را در اون سایت وازد میکنب خودش حساب مبکنه که مزاج اختری شما چیه و زمان بستن حرز برای هر شخص را هم توضیح داده که در چند شنبه هست {{ روز بستن حرز که برای هر مزاجی متفاوت هست : نباید به هیچ عنوان روز نحس باشه 

روز نحس شامل : روز قمر در عقرب ؛ روز محاقِ ماه { ۳ روز آخر ماه قمری : مثلاً اگه فلان ماه قمری ۲۹ روزه : شب ۲۷ ام و ۲۷ و ۲۸ و ۲۹ ) ؛؛؛ اگه ۳۰ روزه : شب ۲۸ ام و ۲۸ و ۲۹ و ۳۰ 

سلام شرمنده اون تاپیکی که راجع به باطل سحر بود قفل شد اینجا مینویسم میشه بگین چیکار کردین باطل شد؟ ز ...

این حرز { و در صورت تمایل کنارش : حرز صغیر امام جواد ع } جلوگیری میکنه از سحر جدید و تمدید سحر قبلی یا قدیمی و چشم زخم و نفرین و ۸۰ تام خاصیت داره 

استاد محسن اسماعیلی : در گوگل یا برنامه ی آپارات بنوسی میاد توضیح داده مزاج اختری را 

حرز امام جواد علیه السلام و روش نوشتن آن ( اینو بنویسی که ملای کمی تپل و چسم ابرو مشکی و جوان و عمامه سفید میاد ) 

آزمون مزاج اختری _ عط طبیعی شفاء ( اینم بنویس برو توش اسم شخص و مادرش را وارد کنی خودس حساب میکنه

احتمالاً حرز کبیر امام جواد تاثیر داشته باشه ( طبق مزاج اختری : روی پوست یک حبوان حلال گوشت که ذبح شرعی شده باشه ؛ با روی کاغذ بی خط ؛ یا روی فلز حک شده باشه 

خیلی ممنونم❤️ ایشالا که کلا نابود شه😔 قسمت نشد برم مشهد ولی یه جا خوندم زیر قبه ی اصلی امام رضا تو صحن انقلاب بریم و به گنبد اصلی نگاه کنیم و ۱۰۰۱مرتبه یا رئوف و یا رحیم بگیم هر طلسمی رو باطل میکنه اینم امتحان کنید و ی چیز دیگه ختم ۹۲ روزه سوره بقره که کاری میکنه سحر و جادو کلا اثری نداشته باشه اینو تو همین نی نی سایت دیدم میفرستم براتون امتحان کنید من خودم ترسیدم نمیدونم😔 اون دعانویس از کجا میفهمه شما دارین باطل میکنین؟ ای خدا😔😔😔

خیلی ممنونم❤️ ایشالا که کلا نابود شه😔 قسمت نشد برم مشهد ولی یه جا خوندم زیر قبه ی اصلی امام رضا تو ...

مزار اصلی امام رضا کجا میشه اون زیر زمین یه ضریح اصلی هست ( اونه یا پایین ترش هم هست 

نمیدونم که‌ فکر کنم خادم طلسم ( جن کافر ) به جادوگر میگه 

لینکش میزنم نی نی سایت میگه اجازه ندارید، ولی تو گوگل بزنید ختم ۹۲ روزه سوره بقره همون اولین سایت می ...

فکر نکنم دبگه بتونم بقره بخونم چون طولانی و طاقت فرساس سه سری خوندم ۴۵ روزه 

اینم خیلی خوبه ( آیات ۶۰ قاف : در کلام الله مجید ۶ تا آیه س که در هر کدام از آیات شریفه ۱۰ بار حرف ق اومده ( ۶×۱۰=۶۰ ) ؛ اگر جایی دیدی یا شنیدی آیه ی ۱۰ قاف ( هر آیه اش یه ۱۰ قاف هست ) اگر جایی ۴۰ قاف دیدی ( ۴ تا آیه اش میشه ۴۰ قاف ) 

اما کاملترین و جامعترین و بهترینس همون ۶۰ قافه ( ۱۵_۲۰ دقیقه س ) 

{ آیات ۶۰ قاف حتی طلسم هزاران ساله را هم باطل میکنه " پس برای امثال من که جادوی دفنی داریم هم قطعاً موثره " : شنیدی وقتی یه مسلمان گنج پیدا میکنه بهش میگن بهش شست قاف بخون اگه روش طلسم خونده باشن خنثی بشه ؟ فکر کنم ۲۰۰ و خورده یی مرتبه آیات ۶۰ قاف میخونن بعد استفاده میکنن )

روزی یکبار تا ۱۲۰ روز ( ۴۰ روز هم شنیدم ) 

یا اینکه : ۱۲۰ بار در ۱۱ روز : 

* هیچ طلسمی در شریعت نیست که با ۴۰ بار سوره ی یس باطل نشود 

* هیچ‌طلسمی در شریعت نیست که با ۱۰۰۰ بار دعای نادعلی باطل نشود 

* و هیچ طلسمی در شریعت نیست که با شست قاف باطل نشود ( ولیکن آیات ۶۰ قاف : این را ۱۲۰ بار در ۱۱ روز بخواند : از روز اول تا دهم آیات ۶۰ قاف را روزی ۱۱ بار بخواند و در روز یازدهم آیات ۶۰ قاف را ۱۰ بار بخواند تا ۱۲۰ بار در ۱۱ روز تکمیل شود 《 هر طلسمی که باشد باطل میشود》 

********&&&&&&*********

هر روز حصار خضری بخون + ۵۰ آیه قرآن ( حصار خیلی خوبیه ) 

من سوره ها را نگاه کردم دیدم آیه های سوره ی الرحمن از همه کوتاه تره روزی تا آیه ی ۵۰ سوره ی الرحمن بخون .

حصار خضری : ۷ ناس ، ۷ فلق ؛ ۷ توحید ؛ ۷ کافرون ( یعنی ۴ قل ۷ مرتبه ) ، آیه الکرسی ( فقط ۲۵۵ سوره ی بقره ) ؛ کوثر ۷

لینکش میزنم نی نی سایت میگه اجازه ندارید، ولی تو گوگل بزنید ختم ۹۲ روزه سوره بقره همون اولین سایت می ...

روز شروع ( و استارتش ) یکشنبه و یا پنجشنبه باشه ( شب یکشنبه و یا شب پنجشنبه هم میشه ) و اون روز اولش روز نحس نباشه و پریود هم نباش از روز دوم تا آخرِ آخر مهم نیست روز نحس باشه یا پربود باشی 

روز نحس شامل : روز قمر در عقرب ( در هر ماه ۴_۵ روزه : تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۴ ) ؛؛؛ روز محاقِ ماه ( ۳ روز آخر ماه قمری . مثلاً فلان ماه قمری ۲۹ روزه : شب ۲۷ ام و ۲۷ و ۲۸ و ۲۹ ) اگه ۳۰ روزه : شب ۲۸ ام و ۲۸ و ۲۹ و ۳۰ ) ؛؛؛ روز کسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن ؛؛؛ روز خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن 

اصلی نمیدونم ولی خادمای حرم حتما میدونن کجا میشه خیلی ممنونم از راهنماییتون❤️❤️

خواهش میکنم موفق باشی 

اولاً من در تاپیکم : غسل باطل سحر : ص ۲ ( ۲ تا دستور انتقام گذاشتم ( من اشتباهی‌ برای اجازه برای خواندن دعای علوی مصری گفتم ۱۰۰۰۰ تا ذکر یا علی ؛ که‌ درستش ۱۲۰۰۰ تاس ) : در این ۲ تا دستور : روز اولش روز نحس نباشه که گفتم + روز محاقِ ماه ( ۳ روز آخر ماه قمری

{ دعای علوی مصری هم در روز نحس نباشه ) 

چه برای جادوگر چه گیرنده ی جادو 

********&&&&&&&&*********

اصلاً شاید جادو و دعا نداری 

در روزی که نحس نیست ( روز شنبه نباشه " نباشه " ) ( ۳ روز آخر ماه قمری هم نباشه : روز محاقِ ماه و ایام نحس هست ) 

بعد ماه رمضون‌ یه روز بشین : پریود نباش : ۷ بار پشت سر هم سوره ی تکویر بخون (( کاربری میگفت با صدای بلند یکی میگفت با صدای معمولی ؛؛؛ من با صدای کاملاً آروم خوندم و جواب داد )) : جهت پیدا شدن جادو اگه تو خونه دعا گذاشتن اگه فقط برای تو از راه دور گرفتن خوابسو میبینی ( من انجام دادم من تقریباً مطمئن بودم دعا تو خونمون نیست و فقط برای من میگیرن از راه دور : تاپیکشم زدم در کاربر @سایوجان‍  ( داشتم خواب جادوهامو میدیدم ... ) 

********&&&&&&&*********

برای اینم اگه خواب زن با مرد دیدی ( احتمال ۹۸ تا ۱۰۰ دصد جادوگرته ) برای اونم اون ۲ تا دستور انتقام گه گذاشتم انجام بده

خیلی ممنونم❤️ یه چیز هست که بهش میگن کشف مطلب در خواب نی نی سایت اینو بزن تو گوگل اون تاپیک نی نی سایت که راجع بهش توضیح داده میاره  ، راه حلی که میخوای رو تو خواب بهت نشون میده انگار،  شاید راه باطل سحر هم نشون بده البته من میترسم امتحان نکردم احساس کردم ترسناکه شاید چیز بدی نشون داد😔

خیلی ممنونم❤️ یه چیز هست که بهش میگن کشف مطلب در خواب نی نی سایت اینو بزن تو گوگل اون تاپیک نی نی سا ...

در سایت دایی ابراهیم هم بود من که تا حالا انجام ندادم 

ولی اولین بار که میخواستم چله های باطل سحر انجام بدم به عقل خودم انداختم ماه رمضون ۱۴۰۱ که هم باطل سحر بشه هم ثواب قرآن خوندنام چند برابر بشه ( همون سوره هایی که گفتم + دستور برگرداندن جادو به جادوگر و برگرداندن طلسم به خود شخص { در مورد سوره ی زلزله س با شرایط خاصی خونده میشه )