سلام عزیز باطل نشدن
چون زود به زود و دائماً دعا میگیرن ( انگاری اون جادوگری که میرن پیشش بهشون گفته باطل میکنه اونام زود به زود جادوی جدید میگیرن یا قبلی رو تمدید میکنن
من چند سری چله های باطل سحر ( ینی سوره های باطلی و ادعیه ی شرعی باطل سحر خوندم " از دعاها اینا رو خودنم حدیث کساء و دعای معراج ؛ زیارت عاشورا )
از سوره ها اینا رو : بقره ۴۵ روز ؛ جن صافّات تکویر الرحمن ۴۰ روز
خوندم ( آیات ۶۰ قاف تا سال بعدش یاد گرفتم یال بعدس اونم خوندم ( آیات ۶۰ قاف : ۱۲۰ بار در ۱۱ روز : در گوگل هست )
و اتفاقاً ده رور اولش نشونه های باطلی و باز شدن هم دیدم
( اینم باطل سحره : زیارت قبر یا ضریح یه امام معصوم : مثلا امام رضا ع ) مشهدم رفتم یهویی قسمت شد انگار امام رضا زحمات بر باد رفتمو دید و طلبید 🥰
چله ها را سه سری انجام دادم اما هر سری بیفایده شدن چون چند وقت بعدش احساسشون میکردم
جریان شکست چله هام رو در نی نی سایت گفتم (( در کاربر @سایوجان : که اونم خودمم و تعلیق یکطرفه شده در یکی از اون تاپیکای اولیه ام )) کاربری گفت باید بعد از چله های باطل سحر {{{ یعنی بعد از پاکسازی }}} حرز کبیر امام جواددعلیه السلام را تهیه مبکردی و میبستی به بازوی راستت ( بازوبند ) و گفت روی پوست آهو خب بهتره .
البته میسه به گردن هم انداخت ( گردنبند جا دعایی )
اما اما اما چند ماه بعد اتفاقی ویدئویی دیدم از استاد حکیم ملا محسن اسماعیلی که داشت توضیح مبداد حرز برای هر کسی رو چه سطحی جواب میده { منظور ایشون : مزاج اختری هست }
لعدس من تو گوگل نوشتم : مزاج اختری ====== ببینم چبه
اینو آوزد
آزمون مزاج اختری _ عطر طبیعی شفاء
اسم شخص و مادرش را در اون سایت وازد میکنب خودش حساب مبکنه که مزاج اختری شما چیه و زمان بستن حرز برای هر شخص را هم توضیح داده که در چند شنبه هست {{ روز بستن حرز که برای هر مزاجی متفاوت هست : نباید به هیچ عنوان روز نحس باشه
روز نحس شامل : روز قمر در عقرب ؛ روز محاقِ ماه { ۳ روز آخر ماه قمری : مثلاً اگه فلان ماه قمری ۲۹ روزه : شب ۲۷ ام و ۲۷ و ۲۸ و ۲۹ ) ؛؛؛ اگه ۳۰ روزه : شب ۲۸ ام و ۲۸ و ۲۹ و ۳۰